Wpis z mikrobloga

Serio ktoś może uważać, że w całej historii był ktoś lepszy od Messiego? Przeiceż ten gość jest nie do dogonienia dla nikogo
#pilkanozna
wykopranger - Serio ktoś może uważać, że w całej historii był ktoś lepszy od Messiego...
  • 76
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Trzesidzida: Ocenimy pod koniec kariery obydwu kto był lepszy. Na razie Cristiano wygrywa nieznacznie o trofeum z reprezentacją, Messi musi poradzić sobie z zarzutem że jest graczem jednej drużyny
@IIIlIII: Kiedy Ronaldinho zakończył poważną kariere i zaczął liczyć hajs w tym samym wieku Cristiano nadal śrubuje rekordy. Dla mnie o wilekośc świadczy całość kariery, a nie 3-4 sezony. Hurr durr Crisztianu lepszu xDD
  • Odpowiedz
@wykopranger: Ronaldinho mówi panu coś? Statystyki tak, nie miał imponujących jak LM i CR, ale w swoich najlepszych latach jego grę oglądało się tak przyjemnie, jak nigdy ich obu. On się po prostu bawił piłką, przeciwnikiem. Jego nikt nie przebije w tym aspekcie wg mnie.
  • Odpowiedz
@Maszkara: Dzięki niemu zainteresowałem się piłką i od zawsze był moim idolem. Prawda, że Ronaldinho oglądało się przyjemnie i miał to coś. Imo grał tak jakoś bardziej widowiskowo. Oglądając Messiego mam w głowie tylko "ja p------e jak on to robi". Niby sam balans ciałem, mało jakiś wyszukanych zwodów, ale ten gość ma dosłownie wszystko. Wizja, drybling, przyśpiesznie, kluczowe podania, strzały i niesamowitą lekkość i szybkość w nodze. Dla mnie, on
  • Odpowiedz
@wykopranger: zależy kto czego szuka, oglądając do dzisiaj kompilacje z Ronaldinho nigdy nie widziałem tyle pasji w grze, co u LM. Szkoda, że mając talent równy/większy z LM nie wykonywał tytanicznej pracy, jak CR. Wtedy pewnie nikt o Messim jako najlepszym w historii by nie mówił. Ale no cóż, brazylijska krew zrobiła swoje, niestety.
Bo podobnie do niego zlot w dół złapał m.in. zajebisty napastnik Adriano czy p-------ł karierę Robinho,
  • Odpowiedz
@marek-kalka: Hurr durr( ͡° ͜ʖ ͡°) , a na serio zbudował tą reprezentacje mentalnie i pozwoił reszcie wznieść się na wyższy poziom piłkarski, jak u nas Lewy dla reszty.Gole w eliminacjach , wyciągnięcie ich z grupy, decydujący gol w półfinale, a potem gol Edera XD
  • Odpowiedz