Aktywne Wpisy
jestjakjestimistyka +132
Zauważyłem, że dużo osób zwraca uwagę na zarobki Sylwestra Wardęgi na ostatnich streamach.
Więc, poświęciłem pół dnia, na zrobienie podsumowania zarobków zwyrola.
Link do analizy:
www.youtube.com/watch?v=nJcuhWFI3f4
#famemma
Więc, poświęciłem pół dnia, na zrobienie podsumowania zarobków zwyrola.
Link do analizy:
www.youtube.com/watch?v=nJcuhWFI3f4
#famemma
Radek41 +23
Wiem, że było, ale czas mija za godzinę
Zwiększ siłę swojego głosu nawet 5x w wyborach
Głosujesz na PO, Lewicę, Trzecią Drogę i mieszkasz w Warszawie, Gdańsku, Poznaniu, Wrocławiu, Łodzi lub Krakowie?
Twój głos może być nawet 5x ważniejszy, jeśli zagłosujesz w sąsiednim powiecie - wejdź na https://www.podrozewyborcze.pl/ i sprawdź
Musisz zmienić miejsce głosowania, na co czas mija dzisiaj
#warszawa #gdansk #poznan #wroclaw #lodz #krakow #wybory #polska #tvpis #debata
Zwiększ siłę swojego głosu nawet 5x w wyborach
Głosujesz na PO, Lewicę, Trzecią Drogę i mieszkasz w Warszawie, Gdańsku, Poznaniu, Wrocławiu, Łodzi lub Krakowie?
Twój głos może być nawet 5x ważniejszy, jeśli zagłosujesz w sąsiednim powiecie - wejdź na https://www.podrozewyborcze.pl/ i sprawdź
Musisz zmienić miejsce głosowania, na co czas mija dzisiaj
#warszawa #gdansk #poznan #wroclaw #lodz #krakow #wybory #polska #tvpis #debata
spędzam dużo czasu u rodziny i tutaj to są sami wujkowie i ciocie po 60 lat w góre albo malzenstwa co maja po 20 lat
czuje się samotny
mam 20 lat jestem młody ale braknie mi ostatnio jakiegoś miłego czegos prawdziwego
za dużo się przejmuje i mysle o swoich problemach ostatnio na glowe wchodzę mi problem zycia
i tak z dnia na dzień mysle ze ta moja swiadomosc to wszystko co mam
gdybym to stracił to bym umarł tak i po prostu mnie wtedy nie ma także po co się meczyc skoro smierc jest bezbolesna a i tak w tym swiecie nic nie znacze nikt nawet po mnie nie zapłacze nikt nawet na swiecie nie wie ze istnieje ktoś taki jak ja przecież ja dla nich nic nie znacze
przygotowujemy się całe życie i przygotowujemy a wiecie co nas czeka? nic? wiecie co się stanie? nic
także bądźcie czujni bo stanie się nic
i tyle. powinienem cieszyć się życiem okradać banki, ruchać, pić, rzygać, chlać i brać kredyty nie spłacać ich a się bawie w człowieka prawego i sprawiedliwego. ten system za bardzo mnie wciągnął w szpony i zrobił ze mnie człowieka prawa
czy czuje się ktoś z was podobnie?
albo po prostu napiszcie coś od siebie dzięki ciepłe
#historia #pasta #takbylo #dziendobry #niebieskiepaski #zwiazki #zycie #pomoc #psychologia #czlowiek #filozofia
* zbalansowana dieta aka "jesteś tym co jesz" - pozwala uzyskać dobre samopoczucie od układu pokarmowego bez zgag/nad kwasowości, bez problemów jelitowych,
* kunszt - doskonalę się, pokonuję swoje limity i ćwiczę, aby być jeszcze lepszym w wybranej dziedzinie - bez tego życie nie ma sensu. Może to być zarówno umysł i ciało - dobrze zadbać o obie
Niedawno wymyśliłem taką tezę, że im większe ego, tym mniej człowieka.
Trzymaj się i głowa do góry.