Aktywne Wpisy
FernanduSzantusz +146
sorek +81
Średnia sondażowa już powyżej 11%
Oby tylko na jesień ruszyli tyłki wszyscy mężczyźni do 40 roku życia i pozbywamy się PO-PiSu ( ͡º ͜ʖ͡º)
#polityka #konfederacja #korwin #bekazlewactwa
Oby tylko na jesień ruszyli tyłki wszyscy mężczyźni do 40 roku życia i pozbywamy się PO-PiSu ( ͡º ͜ʖ͡º)
#polityka #konfederacja #korwin #bekazlewactwa
Ale poza tym jakość i tak fajna, nawet jeśli dodali jakieś algorytmy.
I psiak super!
Komentarz usunięty przez moderatora
Co z tego że ta sama matryca, skoro różni się budową i oprogramowaniem.
On paper, the cameras are essentially identical: 12-megapixels with an f/1.7 aperture, 26mm focal length lens, phase detection autofocus, and optical image stabilization.
Software przecież możesz sobie zmienić, to android, nie iOS. Wygrywasz roma i masz...
W zasadzie tylko sensor jest inny, ale nie jest to jakaś kolosalna różnica. W dalszym ciągu to co pisałem jest prawda - sama kamera i aparat to to samo, sensor jest inny, zdjęcia praktycznie
http://www.phonearena.com/news/Best-smartphone-cameras-compared-Samsung-Galaxy-S8-vs-iPhone-7-Plus-Galaxy-S7-edge-LG-G6_id93072/page/3
Jedno zdjęcie, którego jakakolwiek różnice widać po zrobieniu ogromnego zoomu. XD
Proszę Cię.
Nawet nie zamierzam dalej dyskutować - w sumie po co, i tak mój s8 leży w szufladzie bo startu do iphone'a nie ma pod wzgledem softu. xD
Jak będę przy kompie to znajdę mój archiwalny wpis.
Komentarz usunięty przez autora