Aktywne Wpisy

jaroslaw-nitko +302
#konfederacja #heheszki
nie wiem gdzie to nagrane ale ten "czlowiek" powinien byc leczony psychiatrycznie - i na takie miernoty chca glosowac ludzie? . Normalnie dostal by juz w pysk za niszczenie cudzego mienia ale korzysta pelna geba z immunitetu #polityka
nie wiem gdzie to nagrane ale ten "czlowiek" powinien byc leczony psychiatrycznie - i na takie miernoty chca glosowac ludzie? . Normalnie dostal by juz w pysk za niszczenie cudzego mienia ale korzysta pelna geba z immunitetu #polityka

jmuhha +181
Takich drzew przy drogach już nie sadzą,
A szkoda ( ͡° ʖ̯ ͡°) zwłaszcza, że:
-wyznaczają drogę lepiej niż google maps,
-schładzają nawierzchnie,
-chronią przed nadmierną predkoscią
A szkoda ( ͡° ʖ̯ ͡°) zwłaszcza, że:
-wyznaczają drogę lepiej niż google maps,
-schładzają nawierzchnie,
-chronią przed nadmierną predkoscią

Na zdjęciu pisowska minister Anna Moskwa
#przegryw #p0lka #blackpill #polityka
Życie praca ponad siły ją utyrały...
No i 43 lata ... Nie mało
to bait?
@KRZYSZTOF_DZONG_UN: Tak wyglądają kobiety które mają pecha do tragicznych genów i nie dbają o siebie w ogóle.
@KRZYSZTOF_DZONG_UN: moja mama ma 50+ i wygląda zdecydowanie młodziej od tej xD
Nie nie bait
Wypisz wymaluj moja teściowa tak z 3-4 lata temu. Problem polega na tym, ze ona miała wtedy 71 lat xD
Zawsze mnie #!$%@?, jak się ludzie naśmiewają z np. "brzydkich" Niemiek, a prawda jest taka, że owszem, punkt wyjścia to one z reguły mają gorszy niż Słowianki, choć to też się zmienia przez te miksy genetyczne w rajchu, no ale przede wszystkim bardziej o siebie dbają, więc taka typowa 40 letnia Niemka wygląda lepiej od typowej 40 letniej Polki, choć jakby te same kobiety porównać w wieku
@FernanduSzantusz: To nawet zabawne gdy 25 letnie łysiejące zakolaki śmieją się z 43 letniej kobiety.