Aktywne Wpisy

mamabijeatataniezyje +322
#!$%@? mój ojciec to jest rekin biznesu.
Kobieta wywiesiła na bramce swojego ogródka działkowego kartkę "SPRZEDAM działkę nr. XXX, można wchodzić i oglądać, telefon xxx xxx xxx". Powiedziałem jej, że kupię, ale za połowę tego, co chce, bo to zaniedbana dżungla. Powiedziała, że chyba sobie żartuję, ale poszła na deal, że sprzeda mi jak nikt się nie odezwie, bo ona wyjeżdża na dłużej do Niemiec i chce się pozbyć obowiązków i opłat.
Kobieta wywiesiła na bramce swojego ogródka działkowego kartkę "SPRZEDAM działkę nr. XXX, można wchodzić i oglądać, telefon xxx xxx xxx". Powiedziałem jej, że kupię, ale za połowę tego, co chce, bo to zaniedbana dżungla. Powiedziała, że chyba sobie żartuję, ale poszła na deal, że sprzeda mi jak nikt się nie odezwie, bo ona wyjeżdża na dłużej do Niemiec i chce się pozbyć obowiązków i opłat.
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Oby tylko na jesień ruszyli tyłki wszyscy mężczyźni do 40 roku życia i pozbywamy się PO-PiSu ( ͡º ͜ʖ͡º)
#polityka #konfederacja #korwin #bekazlewactwa
@sorek: i co będziesz robił? Zajmiesz się uprawą grzybów?
@M4rcinS pewno to co robię teraz czyli programowanie :D
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Link do streamable bo wykop popsuł ten fajny feature.
Miałem mieszane uczucia, ale mają mój głos.
Co do pójścia z PiSem to wątpie, ale zapewne rozmowy będą zacięte i każda ustawa od teraz będzie musiała być przez nich zatwierdzona. To duża zmiana.
@tokatonton wybory do UE też będą ciekawe na pewno.
@sorek: z kolei ja jako prawdopodobny wyborca konfy (do czego ostatecznie przekonało mnie dzisiejsze plucie jadem z każdej możliwej strony politycznej) stwierdzam, że:
- albo konfa prowadzi taką retorykę wobec ukrainy tylko dlatego, bo liczy na głosy i poparcie środowisk ukrainosceptycznych (zwykły populizm)
- albo zupełnie nie rozumieją znaczenia tej wojny, nie tylko dla bezpieczeństwa Polski, ale naszej pozycji w Europie
"...Slabo... Slabo w chuuj...
Krasc, tak jak gnoj..."
XD
No ale spoko, wychowujcie sobie warzywa do których urodzenia zmusi wasze partnerki państwo polskie, albo przeżywajcie wspólnie traumę śmierci dziecka po kilku dniach, zamiast korzystać ze zdobyczy medycyny i takie przypadki usuwać...
O zagrożeniu życia nawet nie chce mi się produkować.
Czyli na hurra, bez refleksji i bez real politik dajemy im wszystko co chcą jak leci, podobnie jak latami do nas do pracy przyjeżdżali to nic na nich nie mogliśmy wymóc i