Aktywne Wpisy
luke-mat +267
Święta się zbliżają, a więc wożenie rodziny samochodem.
Pamiętaj, jeśli rodzina powie Ci "każdy płaci za siebie" i nie chce zapinać pasów.
Masz prawo powiedzieć: "Zapinasz pasy lub wysiadasz"
80kg Pasażer za kierowcą, bez pasów, przy stłuczce przy 50km/h uderza w fotel kierowcy z siłą 2 ton
#samochody #motoryzacja
Pamiętaj, jeśli rodzina powie Ci "każdy płaci za siebie" i nie chce zapinać pasów.
Masz prawo powiedzieć: "Zapinasz pasy lub wysiadasz"
80kg Pasażer za kierowcą, bez pasów, przy stłuczce przy 50km/h uderza w fotel kierowcy z siłą 2 ton
#samochody #motoryzacja
źródło: image
Pobierz
56632 +15
źródło: Screenshot_8
Pobierz

Karta graficzna mi pada? Grałem sobię w gierki i miałem podobne problemy, zrobiłem format i dalej pokazują się te "artefakty". Asus GTX 780. Do wymiany? :/
źródło: comment_bOC95OAYhbdDt2DoDw1Vy1KV2yYFBwQX.jpg
PobierzSorka że tak wciąż wołam, ale nie daje mi to spokoju.
Czy możliwe jest, że uszkodziło się w jakiś sposób PCI-E? Może być to przyczyną takiego wyświetlania obrazu?
Co do karty, napisałem już do morele, czekam na odpowiedź.
@Rampampam
@b0rn2frag
@Atexor
Podłączałem kartę też przez HDMI (normalnie DVI-D), ten sam objaw. Po podłączeniu monitora do integry (i5-4690k), problem już nie występuje. Czyli karta, dzięki za pomoc. Dam znać, co dalej - może ktoś jest zainteresowany.
Już napisałem do morele, gwarancja wygasa 4 sierpnia 2017 roku więc niby ok, zobaczymy.
@painstream
@Pomaraczowy
W sumie jakby moja padła (bez uszkodzenia pc) też bym nie narzekał. Kupiłbym sobie titana i byłbym jeszcze koło 100zł do przodu #cebuladeals