Aktywne Wpisy

Helonzy +167
Zrobiłem ostatnio 1000 km samochodem i tylko jeden kierowca zamrugał światłami siedząc mi na dupie - zgadnijcie jakiej marki był gruz/samochód ;)
źródło: kierowcy-bmw-gdy-wlecze-sie-przed-nimi-wahadlowiec-26000-km-h-mruga-dlugimi
Pobierz
m4rio +62
To że wykop wspiera te androidowe emotki to największy downgrade XXIw.

Karta graficzna mi pada? Grałem sobię w gierki i miałem podobne problemy, zrobiłem format i dalej pokazują się te "artefakty". Asus GTX 780. Do wymiany? :/
źródło: comment_bOC95OAYhbdDt2DoDw1Vy1KV2yYFBwQX.jpg
Pobierz@Pomaraczowy
Trochę się cykam, a tak zepsutą używkę za grosze sprzedam :/
Jak piekarnik to musisz pozdejmować to i owo i sreberkiem obłożyć. Na necie są tutoriale.
@Rampampam
@Atexor
@Hajsflota
@painstream
@b0rn2frag
@Pomaraczowy
Rano się dowiem, czy jest jeszcze gwarancja. W #!$%@? mi szkoda, świetna karta, nigdy mnie nie zawiodła aż do dziś. Jak po gwarancji to pewnie sprzedam za grosze i kupię używaną 970 :/
Lepsza mi nie potrzebna, ta była idealna i po tylu latach byłem zadowolony. No niestety, to tylko elektronika, zawsze może zaskoczyć.
Komputer został kupiony 04.08.2014, przy czym gwarancja na kartę jest 3 letnia, więc do 04.08.2017 roku. Spróbuję napisać do nich i okaże się, czy jest jakaś szansa na wymianę gwarancyjną.
Kupowałem w morele, to pisać bezpośrednio do nich czy do asusa?
http://vip.asus.com/VIP2/Services/QuestionForm/TechQuery?lang=pl-pl#
Procedura zgłaszania reklamacji dla produktów:
objętych gwarancją producenta:
Reklamacje należy kierować bezpośrednio do autoryzowanych serwisów producenta. Dane kontaktowe oraz adresy punktów serwisowych znajdują się na stronie producenta i/lub karcie gwarancyjnej dołączonej do produktu. Termin realizacji gwarancji producenta oraz jej warunki określają zapisy na karcie gwarancyjnej produktu i/lub na stronie producenta.
Termin rozpatrzenia reklamacji uzależniony jest od producenta. Informacje na ten temat znajdują się w karcie gwarancyjnej produktu.
W przypadku potrzeby
Podobno problem zimnych lutów najbardziej trapił karty z lat 2009-11. Jeśli już się na to zdecydujesz to robisz takie 4 kulki z alufolii by podeprzeć kartę (prockiem w dół lub górę bez znaczenia), i wkładasz do pieca na 180 przez równe 8 minut, potem chłodzisz na otwartym