Aktywne Wpisy

JakDorobic_com +95
#rozdajo, którego dawno nie było. Do wygrania karta podarunkowa Allegro o wartości 100 zł!
Wysokość stóp procentowych to temat chętnie podejmowany przez ekspertów, a że na wykopie siedzimy wyłącznie w eksperckim gronie, to spróbujmy przewidzieć: jaka będzie wysokość stopy referencyjnej NBP na koniec 2025 roku? Obecnie jest to 5%.
W rozdajo biorą udział osoby, które odpowiedzą na to pytanie w komentarzu oraz zostawią plusika. Oprócz 100 zł w naszym rozdajo możecie
Wysokość stóp procentowych to temat chętnie podejmowany przez ekspertów, a że na wykopie siedzimy wyłącznie w eksperckim gronie, to spróbujmy przewidzieć: jaka będzie wysokość stopy referencyjnej NBP na koniec 2025 roku? Obecnie jest to 5%.
W rozdajo biorą udział osoby, które odpowiedzą na to pytanie w komentarzu oraz zostawią plusika. Oprócz 100 zł w naszym rozdajo możecie
źródło: wykop rozdajo 100 zl
Pobierz
12lat25cm +469
źródło: 1000012756
Pobierz

Ludzie, którzy są tutaj dłużej czują sie wyżsi, lepsi, mądrzejsi, co jest oczywiście j----ą głupotą.
Mam rozumieć, że w realnym życiu inni Was wyzywaja i sie nad Wami znecaja, dlatego tutaj musicie pokazać jakimi to nie jestescie krolami świata?
Co mi to da, że moj nick stanie sie pomaranczowy, bede lepszy od innych? Nie sądze.
Mam nadzieje, ze tych wszystkich cweli, ktorzy pluja na prawo i lewo, jacy to oni nie sa fajni, bo sa od miesiaca na wykopie i maja "lepszy" nick, sfinks zje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#danielmagical
Nie każdy zielony jest zły, ale każdy zły to zielony ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora