Wpis z mikrobloga

https://www.ankietka.pl/ankieta/268587/ankieta-dotyczaca-wiedzy-i-opinii-o-gospodarce-lowieckiej.html
Jestem studentem leśnictwa na Uniwersytecie Warmińsko-Mazurskim w Olsztynie. Na przedmiot "społeczna rola lasów" mieliśmy przygotować ankietę z problematyki "wiedza i opinia społeczeństwa na temat polskiej gospodarki łowieckiej". I tu mam do was prośbę bo mieliśmy tą ankietę do świąt opracować i przedstawić wyniki (a zostało no cóż mało czasu)(pewnie i tak sie nie wyrobimy ale do rana jest czas ( ͡º ͜ʖ͡º)) potrzebuje co najmniej 30 wypełnionych ankiet a nie chciał bym fabrykować wyników bo temat dość fajny i sam jestem ciekawy co z tego będzie. Będę wdzięczny za pomoc a wynik ankiety wstawię na wypok ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#ankieta #lowiectwo
  • 10
@ak_kubel: myśliwi to mordercy, nie ma się co oszukiwać. a wypuszczanie bażantów to tylko po to żeby na nie polować i to się nazywa barbarzyństwo pod przykrywką dobrych intencji. że też w 21 wieku takie rzeczy się dzieją
@ak_kubel: Fatalnie się te pytania czyta. Do każdego powinno być dodane 'nie wiem'. To by lepiej pokazało, że się czegoś nie wie niż, że odpowiedziałem na pytanie źle (albo po prostu strzeliłem i miałem farta).