NukeButton NukeButton 12.04.2017, 15:53:18 6 Zapraszam do tagu --> #robimyfpsCześć Mireczki!Zgodnie z tym co wczoraj pisałem - wrzuciłem znalezisko na wykopalisko.Pomóżcie nam proszę przebić się na główną (。◕‿‿◕。)LINK: ZNALEZISKODzięi i pozdro!#gamedev #unrealangine #oldschool #gry #fps #indiegames #mikroreklama konto usunięte Pawel_Pe konto usunięte spardo konto usunięte +1 innych
NukeButton NukeButton 12.04.2017, 15:53:36 1 Wołam ludków z listy:@patrykmajster: @psemcio: @spardo: @KaszaGryczana: @kalectwo: @avalid: @Gummy: @PanRatel: @wypokowy_hazardzista: @piejo89:@benwatkins: @xrbartek: @MxXoN: @JoeBlade: @meffcio: @Refusek: @Reality: @zdebel: @MtEverest: @KocieJaduo: Jak ktoś chce być wołany to proszę dać znać w komentarzu. konto usunięte
NukeButton NukeButton 12.04.2017, 15:54:00 1 Wołam ludków z listy:@MirekLurek: @cichy_brzek: @Pan_Ptak: @Pawel_Pe: @inspektom: @dubstep: @djzidane: @callmejimmy4: @megamas: @Curry_: @inspektom: @Arthes: @ZyciowaPrawda: @gozdaGB: @jarek_bo_nie_zbychu: @sapientia: @Sofa: @LuckyI: @cin3k12: @Caly_na_bialo:Jak ktoś chce być wołany to proszę dać znać w komentarzu. konto usunięte
NukeButton NukeButton 12.04.2017, 15:54:18 1 Wołam ludków z listy:@Skorupczak: @Zielsky: @Fakie: @stalowy: @Derdek: Jak ktoś chce być wołany to proszę dać znać w komentarzu. konto usunięte
S.....k konto usunięte 12.04.2017, 15:54:44 via Android 1 @NukeButton 4 sekundy po zawołaniu jestem na miejscu. A wykopie NukeButton
patrykmajster patrykmajster 12.04.2017, 19:12:48 via Android 1 @NukeButton: Będzie ciężko się przebić przez aktualny śmietnik, ale wierzę, że damy radę. NukeButton
Cześć Mireczki!
Zgodnie z tym co wczoraj pisałem - wrzuciłem znalezisko na wykopalisko.
Pomóżcie nam proszę przebić się na główną (。◕‿‿◕。)
LINK: ZNALEZISKO
Dzięi i pozdro!
#gamedev #unrealangine #oldschool #gry #fps #indiegames #mikroreklama
@patrykmajster: @psemcio: @spardo: @KaszaGryczana: @kalectwo: @avalid: @Gummy: @PanRatel: @wypokowy_hazardzista: @piejo89:
@benwatkins: @xrbartek: @MxXoN: @JoeBlade: @meffcio: @Refusek: @Reality: @zdebel: @MtEverest: @KocieJaduo:
Jak ktoś chce być wołany to proszę dać znać w komentarzu.
@MirekLurek: @cichy_brzek: @Pan_Ptak: @Pawel_Pe: @inspektom: @dubstep: @djzidane: @callmejimmy4: @megamas: @Curry_:
@inspektom: @Arthes: @ZyciowaPrawda: @gozdaGB: @jarek_bo_nie_zbychu: @sapientia: @Sofa: @LuckyI: @cin3k12: @Caly_na_bialo:
@Skorupczak: @Zielsky: @Fakie: @stalowy: @Derdek: