Aktywne Wpisy
upodlator +16
KingaM +16
Zasnęłam bez leków trzeci dzień z rzędu, wystarczyło wszytsko mieć w dupie... Teraz przynajmniej mam 100% pewność że moja bezsenność jest na tle emocjonalnym i wychodzi w prostej linii z niepotrzebnego przejmowania się. I tylko myślę sobie iść do doktora czy nie i po prostu mieć #!$%@??A może to właśnie jest moja lekcja życia? Może zamiast walczyć z każdą myślą, powinnam nauczyć się sztuki odpuszczania? (Kiedyś miałam bekę jak poszłam na warsztaty
Już nic się nie zmieni w tabeli RS jeśli chodzi o OKC i Houston, więc krótka piłka - MVP:
przypominam ze dwa lata temu z porównywalną ilością talentu oklahoma do playoffow nawet nie weszła
Harden w niczym nie jest w tym sezonie gorszym
Trochę jednak pomógł tej nagonce.
- Rockets mieli być gorsi przed sezonem od OKC
- Rockets mają 8W więcej niż OKC mają 3 bilans w lidze, gdzie OKC zrobili 6 seed, czyli mniej więcej to co zakładali przed sezonem
- Harden jest odpowiedzialny za większą ilość punktów zespołu (leci na rekord w tej kategorii all time), mając 7% niższy usage
- Tak więc Westbrook ma być MVP, bo ma 2 zbiórki więcej (które są ostro przecenione, jest liderem w uncontested rebs per game) i przegrał 8 spotkań więcej? No chyba że liczy się to, że Harden jak wygrywał to po prostu #!$%@? a Westbrook robił powroty w końcówkach i takie zwycięstwa się liczą x2 i uznają go za lepszego???
Niestety, późne ogłoszenie nagród za RS może zepsuć nieco efekt. Choć z drugiej strony odebranie nagrody MVP po porażce w 1 rundzie z numerem dwa w głosowaniu też może być dobrą szopką