Aktywne Wpisy
mickpl +517
Dziennikarz TVN24 zadał Glapie przydługie pytanie że kredyty som no drogie i co możemy z tym zrobić, jak zwiększyć dostępność.
Glapa pedzioł, że w Polsce jest bardzo silne lobby deweloperskie, które uniemożliwia masowe, tanie budownictwo państwowe.
A potem dodał, że zawsze byli przeciwni kredytom 2% i 0%, bo one nie zwiększają dostępności tylko bogacą się na nich deweloperzy.
#nieruchomosci
Glapa pedzioł, że w Polsce jest bardzo silne lobby deweloperskie, które uniemożliwia masowe, tanie budownictwo państwowe.
A potem dodał, że zawsze byli przeciwni kredytom 2% i 0%, bo one nie zwiększają dostępności tylko bogacą się na nich deweloperzy.
#nieruchomosci
VaizardOmbre +19
Pierwszy raz od 2.5 roku zaczęło mi zależeć na relacji z nowo poznaną dziewczyną.
Po 4, w moim mniemaniu, udanych spotkaniach, prawie tygodniu ghostingu od ostatniej mojej wiadomości, odezwała się i…
#tinder #podrywajzwykopem
Po 4, w moim mniemaniu, udanych spotkaniach, prawie tygodniu ghostingu od ostatniej mojej wiadomości, odezwała się i…
#tinder #podrywajzwykopem
Mieszkam poza Wrocławiem i zamówiłem kuchnię Tajską (PHA THA THAI), jedzenie średnio ciepłe ale w smaku w porządku. Tyle że restauracja zapomniała o jednej potrawie. Na zamówienie czekałem ponad 2 godziny a na dowóz brakującej potrawy kolejną godzinę. Co do temperatury to nie winie nikogo, mieszkam stosunkowo daleko od rynku. Ogólnie polecam. Do mnie żadne restauracje z pyszne.pl czy ogólnie inne nie jeżdżą i na tym Lunch24.com też nie mam za dużego wyboru (3 restauracje)
Zdjęć nie mam bo to było zapakowane w pudełka to nie wyglądało jakoś ciekawie.
#wroclaw #jedzenie71 #uber #lunch24
Komentarz usunięty przez autora