Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@RoundStic: Nie oglądam tego serialu od tamtego czasu. Mela i ta jej koleżanka z kręconymi włosami zaczęły mnie irytować, więc stwierdziłam, że sympatyczniejszych postaci nie uraczę.
Swoją drogą, ciekawe hobby w środku nocy. ( ͡ ͜ʖ ͡)
@Twinkle: przeglądałem tag, dużo wpisów nie było i łatwo było dojść do tych sprzed 4 lat ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Byłem też ciekawy czy dalej oglądacie, ale patrząc po tagu to już pustki.
  • 0
@RoundStic: ja czasem nie dam rady obejrzeć na bieżąco, to przed snem player ( ͡° ͜ʖ ͡°) spoko, że Irka wyrzucili, bo zrobili z jego postaci totalny cringe
@banjo: no smuteczek jak go uśmiercili, ale jak obejrzałem odcinki ok 100 to zachowywał się jeszcze bardziej cringowo momentami, tylko na trzeźwo ( ͡° ͜ʖ ͡°) a playerek idealna sprawa przed snem. Największy cringe to chyba Ala wyjeżdżająca ratować orangutany na Borneo xD
  • 0
@RoundStic: ej no w sumie jak płakali itd to przykro się zrobiło, laski trochę wyćwiczyły się w tym graniu i aktorzeniu jednak xD nie czaje czemu mecenas mariusz ciągle za darmo im wszystko robi, czemu tak? Każdy z nich ma hajs na utrzymanie się, a adwokata za darmo chcą, nawet mu czekolady za pomoc nie kupią xD żenada. Po śmierci irka nie widzę żadnej ciekawej inby, kogo by obchodził związek ali
@banjo: jest "dobrym wujkiem" dla nich i przyzwyczaił do dobroci to ciągną z niego. Tak samo jak raz wujkowi od strony babci ciotki matki naprawisz drukarkę to już z każdą bzdurą będzie dzwonił ( ͡° ͜ʖ ͡°) No teraz jedyna inba jaka będzie to z rzekomym powrotem Oskara. A tak to nuda. Seba + Gosia straszna nuda. Kaja, Frodo, Doris nuuuda. Sara nuda. Główni aktorzy ze starej
  • 0
@RoundStic: dziwi mnie, że kogokolwiek obchodzi ten cały Oskar xD Frodo kaja i Doris jeszcze jako tako, bo frodo to dzban, więc zabawne. Sara już żadnej inby nie ma, ciekawe co mają wymyślić nowego, skoro już miała rozwalony biznes, bliznę na ryju, sprawę w sądzie, podkablowanie kogoś i chłopaka z HIV xD może będzie musiała mieć HIV, żeby było sens ciągnąć temat ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@banjo: Oskar w starych odcinkach robił robotę i był kotem. Frodo był ciekawy jak był przedstawiany jako niebezpieczny gangus, a nie niepełnosprawny idiota-pantofel ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ich związek z Kają to jest dramat. Z Sarą im się raczej pomysły skończyły, nie jest już typową złą postacią, pewnie jeszcze się pogodzi ze wszystkimi. z HIVem może być jak mówisz.
Jeszcze dość topowym związkiem jest Zuza-Kubacki, co po