Aktywne Wpisy

Zaczytanaa +460

smutny_login +165
To uczucie gdy trafiła się jakaś para na #badoo, i było pisanie do czasu aż nie napisałem że leczę krowy - para usunięta
Aż mi się przypomina speed dating na którym byłem i te reakcje na informację o tym co robię - bo one myślały że weterynarz to tylko od psów i kotów, one myślały że krów się w ogóle nie leczy
#przegryw #depresja #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #tinder #podrywajzwykopem
Aż mi się przypomina speed dating na którym byłem i te reakcje na informację o tym co robię - bo one myślały że weterynarz to tylko od psów i kotów, one myślały że krów się w ogóle nie leczy
#przegryw #depresja #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #tinder #podrywajzwykopem

@TenCoKradnieCebule napisałbym Ci znów pod wpisem że jesteś dupa a nie ekspert ale najwyraźniej źle reagujesz na krytykę. Ekspert z Ciebie taki jak ze mnie pilot, przypominam - latalem 100+ razy samolotem więc teraz mogę się wypowiadać o pilotowaniu - tak jak u Ciebie będzie to niewiele warte.
@meohaw to już całkowicie musiał Cię #!$%@?ć że o nim napisałeś 1/3 tego co o całym procesie rekrutacyjnym - nie dość że skrytykował to jeszcze mu plusów #!$%@? pod twoim postem.
http://www.wykop.pl/wpis/23138763/szanowne-programistyczne-mirki-wpis-o-pewnej-firmi/
Najlepsze pytanie
Top kek. Brzmi jak co najmniej 15 lat pod okiem największych mistrzów z krzemowej doliny skoro w Warszawie ktoś Ci tyle proponuje (ekspercie od rekrutacji, który najwyraźniej z ogromnym doświadczeniem zaaplikował na stanowisko oczko ponad stażystą).
PS - może @miki4ever zrobi jakąś serię wpisów? Wygląda na to że ma doświadczenie w rekrutacji (nie byciu rekrutowanym).
W ogóle byłem kiedyś na rekrutacji do tej samej firmy (i dostałem konkretną ofertę zatrudnienia za 6k) i kilka rzeczy to by trzeba napisać:
- Techniczny rekruter na
@magral: TO JEST EKSPERT ON NAS UCZY NIE ŻADEN STUDENT
@magral: nikt mu tyle nie zaoferował (patrz mój komentarz wyżej), bo ziomek nie doszedł nawet do etapu rozmawiania o kasie.
Techniczny rekruter widać jasno mu chciał dać do zrozumienia co sądzi o programiście Javy bez znajomości Linuksa i SQLa na wystarczającym poziomie
@meohaw
@NoChybaTy: lepsze to niż #danielmagical ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@tosyu: po pierwsze to lubię, a po drugie to gdzie #!$%@?ę, uzasadnij swoją wypowiedź!
nie wiesz co mireczki będą albo co uznają
jaśniej nie potrafię
Zreszta nie mam chyba odpowiedniej wiedzy na ten temat, nie jestem rekruterem tylko po prostu szukam ludzi do swojego zespołu.
@miki4ever: Brak wiedzy nie przeszkadza @TenCoKradnieCebule. No nie daj się prosić.
Tego typu atencji mi nie trzeba:P
Ze swoich zrodel wiem, ze OP przedstawil rozmowe tylko ze swojej (wybielonej) perspektywy.
Np. OP nie zna takich podstaw jak
* groupBy w SQL
* złożoności obliczeniowych
* algorytmiki
* co to sa referencje
* po co jest hashowanie.
* i inne