Aktywne Wpisy

ish_waw +484
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
gobi12 +192
Pamiętacie ten stół? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie jest tak obficie zapełniony jak w poprzednich latach, ale jak na tylko jeden mały tunel to jestem bardzo zadowolony.
18 różnych odmian, z których większość uprawiałem po raz pierwszy. Zwłaszcza, że już od sierpnia sporo dojrzałych owoców podbieralem na różne cele. Dzisiaj zerwałem wszystko co było na ten moment dojrzałe. W tunelu zostało jeszcze 3x to co na stole, ale nadal zielone. Przymrozków na
Nie jest tak obficie zapełniony jak w poprzednich latach, ale jak na tylko jeden mały tunel to jestem bardzo zadowolony.
18 różnych odmian, z których większość uprawiałem po raz pierwszy. Zwłaszcza, że już od sierpnia sporo dojrzałych owoców podbieralem na różne cele. Dzisiaj zerwałem wszystko co było na ten moment dojrzałe. W tunelu zostało jeszcze 3x to co na stole, ale nadal zielone. Przymrozków na
źródło: temp_file6670518616501059288
Pobierz

źródło: comment_66l7ldSB3hVq584VpOiOO7GI7YAwWAky.jpg
PobierzTeż bym się burzył - mnie zanim zaczęto mnie obciążać podatkami za państwowe pieniądze nauczono logicznego myślenia, więc aż tak się nie ciskam ale jakby bez zaoferowania mi niczego państwo zaczęło mnie czardżować też bym się burzył.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Sierkovitz:
Umarłem.
Pokazałeś "logiczne" myślenie nie analizując danych w szerszej perspektywie wyciągnąwszy wniosek na podstawie n=1 dla przypadków odry w Rumunii w 2016/2017, że przyczyną powrotu byli nieszczepieni. Wakcynolog to taki ludzik, który epidemię w danym kraju przy wysokiej wyszczepialności ponad 95% wytłumaczy wybuchami choroby w krajach sąsiadujących. Innymi słowy logicznie wytłumaczy ci dziś dlaczego mylił się wczoraj. Nie muszę mówić, że z okolic podrównikowych z taką logiką dojdziemy do
@Replica: Tak
Komentarz usunięty przez autora
@TheOranguTANK: Nie, takie jest prawo naturalne. Dlaczego nie zabijasz ludzi? Bo państwo ci zabrania czy z innego powodu? Dlaczego podrzucone jabłko spada?
Komentarz usunięty przez autora
u mnie command zamiast alt bo mam podmienione klawisze.
Łap trochę „„„„„„„”””””””””
@TheOranguTANK: