Wpis z mikrobloga

Mireczki, ma ktoś te słuchawki? Bluedio Air:
https://www.aliexpress.com/item/Bluedio-A-Air-Fashionable-Wireless-Bluetooth-Headphones-with-Microphone-HD-Diaphragm-Twistable-Headband-3D-Surround-Sound/32422284320.html
Za 40$ będą, a potrzebuję wokółuszne, wysyłka z Niemiec, a jestem okularnikiem i na rower czy do biegania takie by się przydały. Ewentualnie zastanawiam się jeszcze nad nowością Bluedio T4, czy Bluedio UFO (68$), ale wydaje się nie za bardzo będzie się jeździło w nich na rowerze czy przy bieganiu.
#aliexpress
  • 16
@EdzioWiertara Biorę jutro te białe Bluedio Air. Są lżejsze od UFO o ponad 100g (około 230g względem ponad 300g przy UFO) a to jest dość sporo, jeśli dźwięk będzie dobry to może później zdecyduje się na UFO.
mam T4 od tygodnia i muszę powiedzieć że zawiodłem się na nich, ale jest to moja subiektywna opinia.
Mam Bluedio H+ oraz T2+ wiec całkiem logicznym wyborem był T4, oczekiwania były dość spore, ponieważ T2+ czy H+ to te same słuchawki różniące się jedynie budową, ale grające naprawdę bardzo dobrze w swojej półce cenowej.
Słuchawek używam w większości na siłowni i o ile H czy T2 są leciutkie i mają dobry ścisk