Aktywne Wpisy
MurLand +158
Jak sobie przypomnę, umowy śmieciowe za czasów PO za 1200zl przy 14% bezrobociu to mnie skręca.
Teraz ludzie nie pamiętają tych pięknych czasów i będą głosować na nową odsłonę czyli KO.
#bekazlewactwa #konfederacja #pis #wybory #neuropa
Teraz ludzie nie pamiętają tych pięknych czasów i będą głosować na nową odsłonę czyli KO.
#bekazlewactwa #konfederacja #pis #wybory #neuropa
urzedniczatv +75
#famemma LINK PV CI KTÓRZY DOSTALI NIECH ZROBIA MI TU RENOMĘ DAJĄC PLUSA I KOM.
- jestem wolny; mogę ruszyć w każdej chwili nie będąc uzależnionym od paliw ciekłych - koncernów naftowych
- nie płacę za ubezpieczenie, przeglądy i inne frajerskie usługi, które są nastawione na golenie samochodowych lemingów
- jestem bezpieczny jako, że ofiarami wypadków komunikacyjnych są w zdecydowanej większości kierowcy pojazdów spalinowych
- dbam o zdrowie
- dbam o środowisko i zmniejszam stężenie toksycznych oparów w lokalnym ekosystemie
- oszczędzam czas nie stojąc w korkach
#niepopularnaopinia #rower #ekologia #zdrowie #boldupy
@unknown_stranger: nie sondze (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
A CO?! NIE STAĆ CIĘ NA AUTO POLSKI BIEDAKU?! HURR DURR ( ͡° ͜ʖ ͡°)
a ja cie mijam, ochlapujac woda z kaluzy w deszczowy dzien
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Może dlatego, że kierowców pojazdów spalinowych jest więcej niż rowerzystów, przez co wypadków też jest więcej? Plus masa rowerzystów porusza się po chodniku i ścieżkach rowerowych - tam łatwiej o kolizję, nie o wypadek.
Zresztą dziwie się, że jesteś bezpieczny skoro sami powodujecie 2/3 wypadków.
"Edukacji wymagają również sami rowerzyści. Nieprawidłowe skręcanie - druga z
@namzio: Masz na myśli drive thru? Masz rację, nie zabiorę.
PS Rowerzyści mają rzadziej problemy z erekcją i odznaczają się dłuższą wytrzymałości, wiesz gdzie... - to tak a propos dup. ( ͡º ͜ʖ͡º)
@baetky: w 2016 roku kierowcy pojazdów osobowych byli sprawcami 76,1% wszystkich wypadków.
W Polsce masz zarejestrowanych ponad 30 milionów aut. Jak myślisz ilu jest aktywnych rowerzystów?
Porównaj do tego czas spędzony przez ludzi w samochodzie i na rowerze, plus to, że rowerzyści w większości jeżdżą po lasach, ścieżkach rowerowych gdzie jak wspomniałem ciężko spowodować wypadek, a jedynie kolizję.
Kogoś nadal dziwi,