Aktywne Wpisy
schwarzstork +15
Rzadko cokolwiek piszę na vikopie wolę lurkować ( ͡º ͜ʖ͡º), tym bardziej na nocnej, ale tknęło mnie to się pochwalę że mi właśnie 30-tka stuknęła ʕ•ᴥ•ʔ

Drom +51
Skopiuj link
Skopiuj link
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
http://www.cps.edu.pl/polacy_coraz_czesciej_zdradzaja-227.html - bezpośredniego linku do pracy prof. Jędrzejki nie mam, ale pewnie jak pogrzebiesz to znajdziesz
- 9/10 kobiet to kretynki
- nie mizoginia
co ja właśnie zobaczyłem (╯︵╰,)
@Arachnofob: Większość kobiet z dziećmi znajduje faceta bez problemu, to wy sie tutaj kisicie we własnej spermie i płaczecie ze nikogo nie macie, nikt was nie chce, co wykształca nienawiść do kobiet - bo wtedy łatwiej jest żyć, psychologicznie obrzydzamy sobie rzeczy które są poza naszym zasięgiem i wy
@larvaexotech: W twoim pokoleniu czyli lata 20. XX wieku? Mam już sporo ponad 30 lat i nie zamierzam okazywać nikomu specjalnych względów tylko dlatego, że urodził się konkretnej płci.
Pomyśl. Za tym dżentelmeństwem i szacunkiem do kobiet w dawnych czasach stała pewna logika. Miały mniej praw, mniej im było wolno więc szacunek dostawały awansem jako pewnego rodzaju rekompensatę. Dzisiaj