Wpis z mikrobloga

Koniec pewnej epoki, Ryszard Kotys nie wcieli się już w postać Mariana Paździocha (,)
Zdaję sobie sprawę z wątpliwej jakości odcinków prezentowanych w ostatnich kilku(nastu) sezonach, aczkolwiek trudno jest mi sobie wyobrazić Świat według Kiepskich bez Mariana Heinricha Gottlieba Paździocha von Bibersteina. Tym niemniej trzeba oddać cesarskie cesarzowi, pan Kotys ze swoimi 84-oma latami na karku zasłużył na godną emeryturę.
#seriale #oswiadczenie #kiepscy
MartinMartinez - Koniec pewnej epoki, Ryszard Kotys nie wcieli się już w postać Maria...

źródło: comment_11FjznnSlffLExLOTqSqVl6YBu2VvHtb.jpg

Pobierz
  • 35
  • Odpowiedz
@pestis w amerykańskim śnie milionów dorabiasz się jako pucybut, w polskim jako handlarz ruskimi gaciami na targu. Uważam że to piękne jak bardzo doganiamy zachód jednocześnie nie tracąc własnej tożsamości.
  • Odpowiedz
@MartinMartinez: Nie jestem jakąś wielką fanką Kiepskich, ale jednak kilka całkiem niezłych odcinków, które były satyrą na życie w Polsce, widziałam. Wedlug mnie postać Mariana Paździocha jest naprawdę świetnie przedstawiona. Jak patrzysz na tę postać, to po prostu czujesz, że jest tą mendą, kombinatorem, bazarowym handlarzem. I aktor grający Paździocha moim zdaniem najmniej się wypalił przez te wszystkie lata.
  • Odpowiedz
@Shatter: Rano "Superak" puścił info jakoby Kotys zakończył swoją przygodą z serialem. Kilka godzin później, producent sprostował informację. Pana Ryszarda zabraknie w aktualnie emitowanej serii, ale nie jest to równoznaczne z jego odejściem. Pojawi się w kolejnym sezonie, który prawdopodobnie trafi na ekrany jesienią.
http://teleshow.wp.pl/to-koniec-kotysa-w-swiecie-wedlug-kiepskich-nic-bardziej-mylnego-mamy-komentarz-produkcji-6100941391586433a
  • Odpowiedz