Wpis z mikrobloga

Chrzanisz trochę głupoty. To nie przystoi? W wielu przypadkach funkcjonalność jest głównym jeśli nie jedynym wyznacznikiem czy strona jest dobra.

@Escalade: Przypomina mi się jeden zawodowy linuxofil: Po co wogóle te interfejsy graficzne, przecież na archlinuxie można wszystko komendami obsłużyć i zasobów nie żera. Dla mnie to funkcjonalne.

Funkcjonalność nie jest jedynym wyznacznikiem, jakies minimum do wyglądu musi być, tak aby było to atrakcyjne dla pozostałych. Mnie ta strona odstrasza,
  • Odpowiedz
@10048022 nie ma nic gorszego niż nabijanie statystyk z litości. Już była ostatnio akcja na reddicie, że masowo subowali jakieś dziecko robiąc filmiki o dinozaurach. Ludzie się znudzili, szybko zniknęli, a chłopak nagrywał zaplakany filmiki pytając się co robi źle, że już ludzie nie przychodzą.
  • Odpowiedz
@grubson234567: To jest matematyk, z jakiego powodu matematyk ma robić w------ą w kosmos stronę z bajerami? Pod względem edukacyjnym i ergonomicznym to dobra strona - wszystko podpisane, widać co jest gdzie. Mi jako studentowi więcej by nie trzeba.
  • Odpowiedz
Kocham takie manipulacje. Skrytykowałeś profesooraaa z dokonaniami ile ich masz?!??!

@grubson234567: Próbujesz ukryć pogardliwe pisanie o mądrym człowieku pod ładnie wyglądającym słowem "krytyka". Jednak muszę Ci to wytknąć - jest różnica między krytykowaniem kogoś a wyrażaniem się o nim pogardliwie. Profesorowi, a zwłaszcza profesorowi matematyki, należy się szacunek za jego osiągnięcia życiowe.

Zarzut o manipulację jest fałszywy. Albo nie rozumiesz tego, że mam rację, więc jesteś mało inteligentny, (bo w sumie nic
  • Odpowiedz
Albo nie rozumiesz tego, że mam rację, więc jesteś mało inteligentny,

@pawel-niczyporek: Zostawię to bez komentarza. Kwintensencja twojej osoby i licznych ataków Ad Personam na które nie mam zamiaru więcej odpowiadać.

Żałość że jedyne co potrafisz to wyciac 3 wypowiedzi z całego merytorycznego posta i dorobić sobie atak. Niestety są widać ludzie i parapety. I wałkowanie wymyślonego przez ciebie kłamstwa o rzekomo celowym deprecjonowaniu naukowca przeze mnie.
  • Odpowiedz
@grubson234567: co znaczy lepsze? na takie strony wchodzi się po materiały, listy zadań, wyniki z kół, a nie żeby oglądać obrazki czy animowane menu....nie bądź taki do przodu bo cie z tyłu zabraknie.
  • Odpowiedz