Aktywne Wpisy
wykop +20
Dzień dobry, Wykop! Mamy dla Was dwie wiadomości! (ツ)
1. Odpowiedzieliśmy na Wasze ostatnie zgłoszenia i wprowadziliśmy kilka poprawek, które powinny umilić korzystanie z Wykopu:
- w przeglądarce Firefox naprawiliśmy „skaczący” formularz komentarzy,
- wprowadziliśmy również poprawki do automatycznego ukrywania długich wypowiedzi z opcją "pokaż więcej",
- usprawniliśmy wklejanie zdjęć,
1. Odpowiedzieliśmy na Wasze ostatnie zgłoszenia i wprowadziliśmy kilka poprawek, które powinny umilić korzystanie z Wykopu:
- w przeglądarce Firefox naprawiliśmy „skaczący” formularz komentarzy,
- wprowadziliśmy również poprawki do automatycznego ukrywania długich wypowiedzi z opcją "pokaż więcej",
- usprawniliśmy wklejanie zdjęć,
fhgd +99
oddajmy wszystko w ręce korporacji, co złego może się stać?
nawet nie wiem za co mnie zablokowali, nie podali powodu, ale mogę się 'odwołać' xd
#zalesie #patologia #gorzkiezale
nawet nie wiem za co mnie zablokowali, nie podali powodu, ale mogę się 'odwołać' xd
#zalesie #patologia #gorzkiezale
Strona na którą wchodzimy
@Escalade: Przypomina mi się jeden zawodowy linuxofil: Po co wogóle te interfejsy graficzne, przecież na archlinuxie można wszystko komendami obsłużyć i zasobów nie żera. Dla mnie to funkcjonalne.
Funkcjonalność nie jest jedynym wyznacznikiem, jakies minimum do wyglądu musi być, tak aby było to atrakcyjne dla pozostałych. Mnie ta strona odstrasza,
@grubson234567: Próbujesz ukryć pogardliwe pisanie o mądrym człowieku pod ładnie wyglądającym słowem "krytyka". Jednak muszę Ci to wytknąć - jest różnica między krytykowaniem kogoś a wyrażaniem się o nim pogardliwie. Profesorowi, a zwłaszcza profesorowi matematyki, należy się szacunek za jego osiągnięcia życiowe.
Zarzut o manipulację jest fałszywy. Albo nie rozumiesz tego, że mam rację, więc jesteś mało inteligentny, (bo w sumie nic
@pawel-niczyporek: Zostawię to bez komentarza. Kwintensencja twojej osoby i licznych ataków Ad Personam na które nie mam zamiaru więcej odpowiadać.
@Chilli_Heatwave: !
@pawel-niczyporek: Zostawię to bez komentarza. Kwintensencja twojej osoby i licznych ataków Ad Personam na które nie mam zamiaru więcej odpowiadać.
Żałość że jedyne co potrafisz to wyciac 3 wypowiedzi z całego merytorycznego posta i dorobić sobie atak. Niestety są widać ludzie i parapety. I wałkowanie wymyślonego przez ciebie kłamstwa o rzekomo celowym deprecjonowaniu naukowca przeze mnie.
@Chilli_Heatwave: Taki program do hackowania, jeśli metoda emacsem przez sendmail nie zda egzaminu. ;)
@grubson234567: Kliknąłem czarnego https://www.rle.mit.edu/stultz i proszę!