Aktywne Wpisy
RentierZZatyczka +1189
Wiele można na wykopie przeboleć, mimo zalewu #!$%@? ze strony właścicieli jak i osób sprawujących pieczę nad platformą, ale za zbanowanie szanownego użytkownika @mickpl za brak głupiego tagu i usunięcie znaleziska z 4000 wykopów w momencie kiedy to ma realny wpływ na dalsze eskalowanie wśród społeczeństwa akcji przeciwko korupcji deweloperuchów.
Chciałbym serdecznie życzyć Panu Białkowi, tej **** od zboża, całemu sztabowi moderacji i wszystkim ludziom złej woli z i na wykopie abyście * dostali i ** w *** akcie penetrowani przez stado ***, nie powiem nawet pies was * bo to mezalians byłby dla psa. (Na pewnego *** co na @micka szczeka).
A wam kochani, którzyście są dobrej woli, którzyście wspomagali micka i oponowali przeciwko korupcji deweloperuchów,
Chciałbym serdecznie życzyć Panu Białkowi, tej **** od zboża, całemu sztabowi moderacji i wszystkim ludziom złej woli z i na wykopie abyście * dostali i ** w *** akcie penetrowani przez stado ***, nie powiem nawet pies was * bo to mezalians byłby dla psa. (Na pewnego *** co na @micka szczeka).
A wam kochani, którzyście są dobrej woli, którzyście wspomagali micka i oponowali przeciwko korupcji deweloperuchów,
damianooo8 +46
#trzecieoko ##!$%@? #warszawa #heheszki
Walka transów z Ukraińcami w postępowej Warszawie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Walka transów z Ukraińcami w postępowej Warszawie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Strona na którą wchodzimy
Zajrzałem, choć temat średnio mnie interesuje. Ładnie wygląda. Ale dodaję do bookmarków, bo jak dziecko będzie szukać informacji o Chopinie to będzie mogło skorzystać z porządnie przygotowanego źródła.
http://groups.csail.mit.edu/mac/users/hal/hal.html
@grubson234567: Żadna podła manipulacja. Wkleję jeszcze raz tekst, który napisałem, bo go nie zrozumiałeś:
_ No głupszego tekstu to już dawno na wykopie nie widziałem. To tak, jakby mieć pretensję do tego, że dziennik ustaw nie ma
@Tibiasz: ten też dobry, pewnie nawet formata zrobić nie potrafi - https://stallman.org/
@grubson234567: "profesor uczelni technicznych" zajmuje się troche bardziej ambitnymi rzeczami niż klepanie htmla i js ktore każdy debil potrafi, nawet dzieci.
@pawel-niczyporek: Nie dziennik ustaw wygląda jak należy, jako dokument państwowy, z czytelną i spójna wizualizacją graficzną. Przykład mocno nie trafiony.
Piszesz conajmniej tak, jakby dziennik ustaw w każdej oddzielnej sutawie miał inny krój czcionki, rozmiar, sposób organizacji tekstu. - Bo tak analogicznie wyglądają strony wydziałowe.
Zaś co się tyczy prymatu treści nad formą -
@grubson234567: Gdy ta strona powstała gdy Ciebie jeszcze na świecie nie było, a internety trzeba było dostawać w paczkach od rodziny z Ameryki: