Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 38
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Karoleer: A, ok. Tak myślałem, aczkolwiek liczyłem, że punkt zaczepienia był jeden, i że chodzi o jakiś jeden film. Fakt, jak patrzę na niektórych co oni o----------ą to śmiech na sali. Najgorsze, że to nawet trenerzy personalni lippę robią tego typu.
  • Odpowiedz
@Karoleer Nie jestem jakimś fanatykiem crossfitu, ale wpadam na treningi obwodowe które są wzorowane ćwiczeniami crosfitowymi. Muszę przyznać, że od tej pory mocno poprawiła się moja ogólnorozwojowa motoryka i wytrzymałość. Sprawia mi to dużą przyjemność i po każdym treningu jest jakaś satysfakcja. Na co dzień jestem programistą (niestety trochę jeszcze do 15k brakuje) i odczuwam znaczącą różnicę od czasu jak zacząłem się ruszać (wcześniej był squash teraz doszedł trening obwodowy). Od
  • Odpowiedz
  • 0
@Shatter jesli chcesz sie zmeczyc, spalic kcal - jasne, to tez metoda. Ale jest wiele lepszych, mniej kontuzjogennych i znacznie przydatniejszych metod dzieki ktorym osiagniesz taki cel a zarazem rozwiniesz sie pod okreslonym katem
  • Odpowiedz
  • 0
@Shatter nie wiem co to sa naturalnie wygladajace miesnie - miesnie zawsze beda wygladac naturalnie, wyjatki moga wynikac z naduzywania sterydow, syntholu albo innych substancji tego kalibru. Niewazne jak je zbudujesz, wazne jaka masz genetyke i poziom tluszczu. To sa jedyne aspekty wplywajace na wyglad miesni.
  • Odpowiedz