Aktywne Wpisy

Czoso +826
Najbardziej kontrowersyjne opinie w Polsce Anno Domini 2026
1. Mieszkanie służy do mieszkania
2. Chodnik służy do chodzenia
3.
1. Mieszkanie służy do mieszkania
2. Chodnik służy do chodzenia
3.

Attacarte +279
#lukaszzak #patologiazmiasta
Jestem głęboko w szoku, okazuje się że bezczelnego buca można usadzić. 20 lat, wcześniejsze zwolnienie możliwe dopiero po 15 latach, aż odzyskałem iskierkę wiary w polskie sądownictwo
Jestem głęboko w szoku, okazuje się że bezczelnego buca można usadzić. 20 lat, wcześniejsze zwolnienie możliwe dopiero po 15 latach, aż odzyskałem iskierkę wiary w polskie sądownictwo

źródło: comment_2JKx8LidtLHAvHSfgaGzT7QyfocTRUWT.jpg
PobierzNie chodzi mi o kradzien itp. tylko w jakims stopniu jest ten sprzęt do utrzymania przez biedo szpital i konkretnie do czego on służy. Czy daje on do takich szpitali, które mogą jakoś pociągnąć potem taki koszta i wykorzystać to ?
Czy po jakims czasie stoi i sie kurzy ? jak to jest ?
Bo
nie, nie porownujcie tego do zabierania dzieci biednym rodzicom bo to co innego.
Mysle ze powinni troche kasy wlozyc w inspekcje i poszukiwanie czy sprzet aby nie ma juz oznac totalnego zakurzenia.
Poznan dostają 3 jakieś tam w------e sprzety nie wiem ile tam szpitali jest dajmy ze 6
6 szpitali wymienia sie 2 sprzetami co np. 3-6 miesiecy.
A jeden jest na 'bezplatne wypozyczenie'
Potrafi też zabrać dany sprzęt, jeśli jednak szpital go nie używa. Niestety, były takie przypadki. Nawet dość głośny gdy sprzęt był niewłaściwie używany.