Wpis z mikrobloga

@Red_Devil: to jest straszne pamiętam jeszcze na studia jestem w domu rodzinnym znajomy wyciągnął mnie na wiejską tanzbudę ( nie pamiętam ale robiłem wtedy dużo amfy a dwa piwa pewnie dopięły dzieła). W każdym razie jesteśmy na imprezie, patrze w sumie fajna laska podbijam gadam ( wydaje się lekko tępawa- no ale w sumie nie przyszedłem dyskutować o radykalnym konstruktywizmie) zaczynam tańczyć itp itd zeszliśmy gadamy i pada pytanie o
  • Odpowiedz
@Badmanek: legitymowanie jako gra wstępna jest mało uroczę. Poza tym jak napisałem wyżej to był okres gdy brałem dość dużo amfy a więc tego wieczoru raczej i tak mało bym zdziałał. A nie wydawało mi się że jest to "coś" z czym chciałbym być kojarzony wiesz gostek 22 lata umawia się z 15-kami, takie trochę...
  • Odpowiedz
gostek 22 lata umawia się z 15-kami, takie trochę

@Aeny: U mnie na wsi normalka, aż się człowiek z perspektywy czasu cieszy, że całe życie był brzydkim piwniczakiem.

Wśród znajomych to bym nawet jednego po 30-tce znalazł, co lubi sobie o gimnazjalistce pomarzyć. Gdyby było mało - nauczyciel.
  • Odpowiedz
@enslavedeagle: toć to nie ma sensu - paradoksalnie ale w tym wieku mimo 8 lat różnicy dzieli was ogrom - ale niektórzy widać nie dadzą sobie rady z "dojrzałą" emocjonalnie partnerką i szukają nastolatki do ruchania.
@dziewczynaszamana: ktoś musiał przecie robić zdjęcie aby jesica mogła zostać gwiazdą instagrama ^^
  • Odpowiedz
niektórzy widać nie dadzą sobie rady z "dojrzałą" emocjonalnie partnerką

@Aeny: ale u mnie to jest ten rodzaj wsi, gdzie materiałom płci męskiej (przynajmniej tym < 30) dojrzałość emocjonalna się kończy na czubku beniza, ew. na ośmiu puszkach Żubra w weekend.
  • Odpowiedz
@Kupojadek: Jestem kilka lat młodsza od Ciebie, a tak własnie wyglądałam w pierwszej gimnazjum. Nawet ostatnio przeglądałam zdjęcia z liceum (czyli kilka lat temu) i wyglądałyśmy podobnie do dziewczyn z pierwszego obrazka. Zero makijażu (ewentualnie sam tusz do rzęs), zwykłe za duże t-shirty, jakaś gitara, ognisko, nikt się wyglądem aż tak nie przejmował. Tak jak dziewczyny po prawej ubierały się tylko dwie laski ze szkoły, obie chwaliły się imprezami i
  • Odpowiedz