Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 55
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dqdq1:a slyszales ze ktos bez prawka rozpierdziela ludzi na autostradach pelnych ludzi? bo ja nie.... ale za to slysze co chwile jak jakies dzieciaki w ameryce wchodza do szkoly i robia rewolucje....
  • Odpowiedz
slyszales ze ktos bez prawka rozpierdziela ludzi na autostradach pelnych ludzi?

@johnmorra: w moim mieście dwóch gówniarzy w ciągu miesiąca przejechali dwóch. Nie na autostradzie. Nie mieli prawa jazdy.
  • Odpowiedz
@johnmorra: Czym wieksza bieda tym wiecej problemow i ludzie maja gdzies i wyjdzie ci taki doktor co prace stracil z siekiera i ludzi goni zdesperoway(pare lat temu w lublinie chyba) a jak by byl latwieszy dostep to by z pistoletem latal. Co by bylo chyba bardziej niebezpieczne.... cirkaw jestem tylko jakby w rosji zwlegalizowali posiadabie broni hehehe jak sie czlowiek naoglada tych filmikow drogowych od nich to az strach a
  • Odpowiedz
Nikt zdrowo myślący nie chce swobodnego dostępu do broni jak w USA.
Większość środowiska chce aby była zniesiona uznaniowość policji w temacie ilości przyznawanych sztuk na pozwoleniu to raz, dwa żeby do posiadania broni nie zostawać kolekcjonerem lub sportowcem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niech zostaną badania psychologiczne, psychiatryczne, ogólne + wywiad dzielnicowego w miejscu zamieszkania + wymóg posiadania szafy odpowiedniej klasy. Tyle.
  • Odpowiedz
@vicking: badania psychologiczne przenoszą uznaniowość z policjanta na psychologa policyjnego. Nie widzę w tym zysku. Samemu ograniczyłbym się do braku wcześniejszych problemów psychicznych.
  • Odpowiedz
Jaki policyjny psycholog?

@vicking: policyjny w znaczeniu „zatrudniony przez policję” (w celu przeprowadzenia tej analizy psychologicznej, za pieniądze zainteresowanego). Bo, jeśli się nie mylę, to policja wskazuje, do kogo trzeba się udać, nie można sobie wybrać samemu?
  • Odpowiedz
@yamaykee: Śmiechłem ( ͡° ͜ʖ ͡°). A do celów rekonstrukcji historycznej można oczywiście posiadać każdy pojazd, nawet czołg, ale tylko na pedały, a dźwięk silnika należy naśladować za pomocą ust.

Celu łowieckiego może lepiej nie analizujmy ( ͡° ͜ʖ ͡°).
  • Odpowiedz