Aktywne Wpisy

lubie-sernik +44
Mirki pomocy. Kończy mi się wiza w Tajlandii i chyba chce zobaczyć inny kraj więc nie będę jej na razie przedłużał.
Gdzie mam teraz lecieć bo się wacham mocno.
Zdjęcie dla przyciągnięcia uwagi - ulica na Patong, Phuket
#sernikpodrozuje #serniknaluzie
Gdzie mam teraz lecieć bo się wacham mocno.
Zdjęcie dla przyciągnięcia uwagi - ulica na Patong, Phuket
#sernikpodrozuje #serniknaluzie
źródło: IMG_20260719_175809
PobierzGdzie lecieć?
- Da Nang, Wietnam 39.7% (270)
- Wyspy Gili, Indonezja 10.0% (68)
- Kuala Lumpur, Malezja 21.5% (146)
- Wyspa Balabac, Filipiny 28.8% (196)

chlopakbeztabu +18
#rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #wypadek
Siema,
Wczoraj z moją narzeczoną mieliśmy kolizję. Uderzył w nas samochód z tył z dużą prędkością. Ja dostałem mocno w głowę od zagłówka jako pasażer. Narzeczona oraz kierowca drugiego samochodu nie ucierpieli. Wyszedłem z samochodu jak ona dzwoniła po policję. Uderzenie było silne, dezorientację miałem, wezwała do mnie karetkę. Jej rodzic przyjechali później by pomóc ogarnąć auto
Siema,
Wczoraj z moją narzeczoną mieliśmy kolizję. Uderzył w nas samochód z tył z dużą prędkością. Ja dostałem mocno w głowę od zagłówka jako pasażer. Narzeczona oraz kierowca drugiego samochodu nie ucierpieli. Wyszedłem z samochodu jak ona dzwoniła po policję. Uderzenie było silne, dezorientację miałem, wezwała do mnie karetkę. Jej rodzic przyjechali później by pomóc ogarnąć auto

Większe przejścia na VIPach od razu mi się rzuciły w oczy w porównaniu do poprzedniego roku :)
#csgo #iem #iemkatowice