Aktywne Wpisy

jmuhha +32
Ech przyszło mi czekać na autobus na mojej wsi
Kierowca poszedł zapalić papierosa, ale silnik chociaż zostawił, żeby się nagrzalo. Oprocz mnie jest 4 pasażerów. Do miasta powiatowego jadą, bo na 6 do roboty. Dwóch z reklamówka, jeden z plecakiem a czwarta z torebką. Tego z plecakiem znam. Był na studniówce z moją koleżanką, ale ona o nim zapomniała bo wyjechała do Egiptu.
Startujemy o 5.11. Potem pojedziemy na okoliczne wioski. Na
Kierowca poszedł zapalić papierosa, ale silnik chociaż zostawił, żeby się nagrzalo. Oprocz mnie jest 4 pasażerów. Do miasta powiatowego jadą, bo na 6 do roboty. Dwóch z reklamówka, jeden z plecakiem a czwarta z torebką. Tego z plecakiem znam. Był na studniówce z moją koleżanką, ale ona o nim zapomniała bo wyjechała do Egiptu.
Startujemy o 5.11. Potem pojedziemy na okoliczne wioski. Na
źródło: image
Pobierz

#gorzkiezale #a-----l #podatki #urzedasstory
źródło: comment_xujnApOiDsJgK4FGQmDRbz64HoLPYMS9.jpg
PobierzTu masz dane z 2016 http://www.newsweek.pl/styl-zycia/liczba-samochodow-w-polsce-europie-i-na-swiecie-statystyki-,artykuly,394554,1.html
"W Europie z roku na rok wiek posiadanych samochodów rośnie. Europejskie Stowarzyszenie Producentów Samochodów (ACEA) podaje, że w trakcie minionej dekady średni wiek samochodów w Europie wzrósł z 8,4 lat w 2006 do 9,75 lat w 2016 roku. W tym zestawieniu Polska wypada gorzej od europejskiej średniej. Nad Wisłą
Ta opłata gwarancyjna to również ciekawa sprawa.
@tomaszk-poz: czyli nie odróżniasz USA od
Żyję godnie i szczęśliwie.
Pozdrawiam ciepło i życzę miłej nocy.
Komentarz usunięty przez autora
Aha, gównoartykuł sobie redaktor wymyślił tak? W zamian dajesz mi linka do jakieś tabelki ze Stowarzyszenia Producentów z 2014 i to jest OK?
Sciagnij sobie http://www.samar.pl/__/1001/1001.rep/26/.html?locale=pl_PL
znajdź tam fragment: "Średni wiek samochodu zarejestrowanego w Polsce systematycznie co roku
wzrasta. Na koniec 2015 roku wyniósł on na podstawie danych
@tomaszk-poz: że tak tylko zacytuję jeszcze raz. Niestety wiem że to nic nie da bo dla was płatnych (albo i darmowych) trolli nie ma to znaczenia, no trudno. Zadziwia mnie jednak że naet w takim temacie się uaktywniacie.
Płatnych trolli? Dobrze się czujesz? Kto miałby mi płacić?
Masz schizofrenie, to się nie udzielaj na wykopie.
Sugerujesz, że w tamtych krajach nie ma złomów?
Bo jak byłem w UK i prowadziłem staroć (jakiś dychawiczny Peugeot), jechałem taksówką, w której przy zamykaniu drzwi odpadła tapicerka drzwi oraz widziałem samochód z przeżartymi rdzą drzwiami i progami, gdzie drzwi mały ubytki
@tomaszk-poz: a no tak, to wszystko tłumaczy. Eh trolle trolle.
Uzależnienie nie dotyka tylko biednych.