Aktywne Wpisy

maikeleleq +31
Wczoraj dostałem taką wiadomość od mamy, wuja od 4 miesięcy walczył z rakiem który rozprzestrzenił się momentalnie po organach… Nie wiem co jest grane ale ostatnio wokół mnie choruje tyle osób na raka że to jest niepojęte
- przyszły teść glejak
- sąsiad rak jelita
- znajomy ze wsi obok też trzustka
- dwóch ojców moich znajomych też zmarło na raka
Wszyscy w podobnym wieku czyli okolice 50/60 lat, efekt Czarnobyla czy
- przyszły teść glejak
- sąsiad rak jelita
- znajomy ze wsi obok też trzustka
- dwóch ojców moich znajomych też zmarło na raka
Wszyscy w podobnym wieku czyli okolice 50/60 lat, efekt Czarnobyla czy
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Nacho_Libre +13
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Kierowca poszedł zapalić papierosa, ale silnik chociaż zostawił, żeby się nagrzalo. Oprocz mnie jest 4 pasażerów. Do miasta powiatowego jadą, bo na 6 do roboty. Dwóch z reklamówka, jeden z plecakiem a czwarta z torebką. Tego z plecakiem znam. Był na studniówce z moją koleżanką, ale ona o nim zapomniała bo wyjechała do Egiptu.
Startujemy o 5.11. Potem pojedziemy na okoliczne wioski. Na główną drogę wyjedziemy około 5.40. W robo bede 6.50 Bilet kosztował mnie 9,50 zł.
I tak się dzieje życia cud ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: image
Pobierzźródło: zyciaCud
PobierzMoże to jakaś odwrotność trollowania i zamiast czuć adrenalinę i żywić się nienawiścią to czujesz ciepelko bo wszyscy lubią takie dziadowe pie#dolenie i mu się wydaje że to naprawdę - prze#ebane
@conamirko: tutaj trochę cię poniosło, typ wrzuca w kółko kilka tych samych wpisów. Najgorsze, że dostaje za to plusy.
źródło: 1000031912
PobierzTeraz na mirko jest pełno takich kont które często negatywnie odnoszą się do życia i wydaje im się że tak wygląda rzeczywistość a jest zgoła inaczej xd