Wpis z mikrobloga

@gipson_90 osz kurna, nie wiem czy byłbym w stanie wypisać wszystkie telefony jakie przyszło mi używać. Zaczynałem od jakiejś wielkiej Motoroli z kartą POP. Potem były m.in
Nokia z Matrixa (banan), kilka modeli Blackberry, nawet przewinęło się kilka iPhone (2G, 3G, 4 i 5) oraz WP. W ostatnim roku miałem chyba z 6 czy siedem różnych telefonów (takie hobby)...
  • Odpowiedz
@gipson_90: Nokia 3210> Nokia 3310> Nokia 3510i> Nokia 8390> Nokia 6610i> Nokia 7250i> NEC E313 (najdziwniejszy)> Nokia 8800> Sony Ericsson K750i> Samsung D500> Nokia N95> Nokia N96 (najgorsza)> Nokia N900 (best phone ever)> Nokia Lumia 800> Samsung Solid ( ͡° ͜ʖ ͡°)> Iphone 4s> Samsung Galaxy S4> Samsung Galaxy S7 Edge
  • Odpowiedz
@gipson_90: Oprócz ładnego wyglądu (i wysokiej ceny w czasie premiery) ten telefon nie proponował nic więcej względem N95, a hardware'owo przegrywał z N95 8GB (czarna). Do tego w moim przypadku doszły problemy ze sliderem (blokował się podczas rozsuwania) i przegrzewaniem się w upalne dni w kieszeni (sic!). Mały potencjał modyfikacji (ten sam s60v3 jak n95, który miał otrzymać upgrade, ale nigdy się go nie doczekał), i małe wsparcie ze strony
  • Odpowiedz
@NzeroZeroB: kupiłeś jakiś badziew dla biedoty to narzekałeś :D

@gipson_90: nie łatwo wszystkie sobie przypomnieć ale spróbuję :D

Alcatel one touch był jako pierwszy -> jakiś sagem chyba mx5 [....] SE k700i -> LG KU800 -> SE YARI u20 -> HTC DESIRE Z -> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia z3
  • Odpowiedz