Aktywne Wpisy
dzkeson +127
Ci ludzie są autorami dzisiejszego upokorzenia. W imieniu portalu wykop dziękujemy za ten wspaniały wybór. Liczymy na powtórkę za rok :)
#eurowizja
#eurowizja
Asullo +4
Tak sobie siedzę i wspominam. Pierwszy konkurs obejrzałem.. 20 lat temu 😆 W 2004 roku
Jaki jest wasz staż?
#eurowizja
Jaki jest wasz staż?
#eurowizja
źródło
#neuropa #4konserwy #patriotyzm #podroze #afryka #tanzania
Jaaaaaaaaaasne normalnie tłumy grażyn
@rrdzony: a po lewej ja, czyli zwykł murzyn
@Czokowoko: @vesterr: Chciałbym zauważyć, że w odpowiedzi ambasady jest napisane ile OTRZYMUJE, i że tyle otrzymał w ubiegłym roku. Nie musi to być (choć może) jednoznaczne z tym, ile powinien otrzymywać zgodnie z umową :)
Nie jest napisane czy otrzymał taką kwotę zgodnie z terminami.
Komentarz usunięty przez autora
Ten post mnie na tyle poruszył, że właśnie zrobiłem kolejny skrypt, który CODZIENNIE będzie wysyłał maila do MSZ z pytaniem czemu tak traktuje ludzi, którzy dbają o polskie groby w Tanzanii.
Tak więc jak mówił Aragorn "Masz mój miecz!". Codziennie do MSZ będą wysyłane maile :))
Mam nadzieje, że "delikatne" spamowanie
@vesterr: ahh, fałszywy alarm... boże jaki człowiek jest łatwowierny i weź komuś zaufaj...
@vesterr: Hmm... w odpowiedzi ambasady jest tylko napisane ile otrzymuje rocznie, i że w ubiegłym roku otrzymał całą kwotę (ja to tak rozumiem, że za rok ubiegły). Nie ma mowy o miesiącu/roku bieżącym.
Być może kasę otrzymał dopiero na koniec roku, a powinien co kwartał czy miesiąc? No niestety ale bez szczegółów możemy tylko gdybać czy jest afera czy nie jest afera. Ja już w takich