Aktywne Wpisy
grav1 +495
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

alkoJezus +102
No to teraz się osrałem
Nie wiem co się o------o wczoraj około 19⁰⁰ i zaczynam się bać
Obudziłem się jakaś godzine temu i nie mogąc z powrotem zasnąć zacząłem bawić się telefonem. Wszedłem w WhatsAppa i okazało się że wczoraj, właśnie około 19⁰⁰ wysłałem sam do siebie bardzo dziwną wiadomość
Ostatnie co pamiętam z wczoraj to że zapuściłem podkast na YT koło godziny 17⁰⁰ i walnąłem się na wyrko i najpewniej zasnąłem
Obecnie
Nie wiem co się o------o wczoraj około 19⁰⁰ i zaczynam się bać
Obudziłem się jakaś godzine temu i nie mogąc z powrotem zasnąć zacząłem bawić się telefonem. Wszedłem w WhatsAppa i okazało się że wczoraj, właśnie około 19⁰⁰ wysłałem sam do siebie bardzo dziwną wiadomość
Ostatnie co pamiętam z wczoraj to że zapuściłem podkast na YT koło godziny 17⁰⁰ i walnąłem się na wyrko i najpewniej zasnąłem
Obecnie
źródło: temp_file8372626651587661528
Pobierz

Czy to legitna aukcja?
http://allegro.pl/show_item.php?item=6701193687&snapshot=MjAxNy0wMi0yMVQyMToyMjo1NVo7YnV5ZXI7ZjdkOWRlMWYzYzQxYThlMTMwNmE4MWVhNmU5NzBkYTI5MDM5MjVmYzg3OTE2MmVkNjdhN2U0Y2UxZDhjYjEwYw==
Dają 24msc gwarancji na terenie PL. Może wasze oko doszuka się jakichś haczyków ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Co do tej gwarancji 24m, xiaomi nie udostepnia nigdzie czesci do naprawy. Pewnie ze da sie poskladac tel z innych, albo kupic czesci w chinach, o ile serwis GSM jest ogarniety. Tylko ze to jest troche czekania zawsze.
Nie wiem na czym ci zalezy i
Nie wiem czy w obecnej sytuacji nie kupowalbym jednak jakiegos redmi 4, nawet ze wzgledu na slot na karte SD ktorego mi4 nie ma i na baterie.
Najbardziej zależało mi na diodzie powiadomień, aktualizacjach i cenie. Pewnie warto dopłacić choćby do redmi 4, mimo wolniejszego snapa, ale będzie on bardziej przyszłościowy.
@znikajacypunkt: dałoby się to jakoś sprawdzić?
Komentarz usunięty przez autora