Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
#niebieskiepaski ja wolicie by była ubrana dziewczyna na pierwszym spotkaniu? Jedni to traktują jak zwykłe wypicie kawy wiec nie ma chyba sensu ubierać się jak na ślub. Przecież to jeszcze nie miłość ani związek tylko dwie obce osoby. Ale z drugiej strony co by było już przesadnym "olewactwem" wg. was? Ja zawsze chodziłam na takie spotkania w spodniach a nie seksi sukienkach :P i to raczej nikomu nie przeszkadzało. Co by wam przeszkadzało?
#rozowepaski jak się ubieracie na takie okazje? Głównie chodzi o spotkanie z człowiekiem z internetów #tinder #badoo

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
  • 8
@AnonimoweMirkoWyznania: Połącz codzienny wygląd z odrobiną elegancji i będzie super. Wczoraj byłem na spotkaniu z Tindera i koleżanka przyszła w luźnym, kremowym swetrze i beżowych, materiałowych spodniach - wyglądała świetnie. Sam zakładam zawsze co najmniej koszulę z szacunku do drugiej strony i uwielbienia do dobrego wyglądu. Człowiek czuje się wtedy pewniej i dajesz znać, że jednak zależy Ci na tym spotkaniu.
PonadgabarytowyObywatel: Ja osobiście lubię styl dziewczęcy. Czyli bardziej by mi pasowały jakieś New Balance niż szpilki. Zwykła bluzka zamiast żakietu. Generalnie jeansy to bezpieczny standard, ale za spódniczkę bym się nie obraził. Jeśli chodzi o legginsy na pierwszej randce, to dla mnie byłoby trochę dziwne.

Zaakceptował: Asterling
@AnonimoweMirkoWyznania: Ubierz się jak chcesz, ale czysto i schludnie. Jak ktoś przychodzi w jakichś łachmanach, to ciężko oczekiwać jakiegokolwiek poważnego traktowania. Pierwsze spotkanie to nie żaden ślub, więc luz wskazany nawet :)