Aktywne Wpisy
DavyX +904
#titanic #filmy #kino #ciekawostki #gruparatowaniapoziomu (chyba)
Oglądałem ostatnio Titanic i po seansie zaciekawiło mnie jak to naprawde było i ile wydarzeń pokazanych w filmie było prawdziwe a ile pokoloryzowane więc przychodze do was z listą (duzo uzytego tlumacza bo nie chce mi sie robic tego manualnie) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1. Czy muzycy z Titanica naprawde kontynuowali granie podczas gdy statek tonął?
TAK - 33-letni Wallace Henry Hartley,
Oglądałem ostatnio Titanic i po seansie zaciekawiło mnie jak to naprawde było i ile wydarzeń pokazanych w filmie było prawdziwe a ile pokoloryzowane więc przychodze do was z listą (duzo uzytego tlumacza bo nie chce mi sie robic tego manualnie) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1. Czy muzycy z Titanica naprawde kontynuowali granie podczas gdy statek tonął?
TAK - 33-letni Wallace Henry Hartley,
Radek41 +44
Kurwa chłop pod 30-stke a po spotkaniu z nową "p0lkom" managerką władającą ponglishem, która mnie zajechała w 90% negatywami i dziwnymi sugestiami (podczas gdy w poprzednim zespole nie było właściwie żadnych uwag, same pochwały) - poszedłem na kibel i pierwszy raz w życiu poleciały mi łzy w pracy.
Tak wygląda #mobbing
#pracbaza #praca #korposwiat #korpo #p0lka
Tak wygląda #mobbing
#pracbaza #praca #korposwiat #korpo #p0lka
#niebieskiepaski ja wolicie by była ubrana dziewczyna na pierwszym spotkaniu? Jedni to traktują jak zwykłe wypicie kawy wiec nie ma chyba sensu ubierać się jak na ślub. Przecież to jeszcze nie miłość ani związek tylko dwie obce osoby. Ale z drugiej strony co by było już przesadnym "olewactwem" wg. was? Ja zawsze chodziłam na takie spotkania w spodniach a nie seksi sukienkach :P i to raczej nikomu nie przeszkadzało. Co by wam przeszkadzało?
#rozowepaski jak się ubieracie na takie okazje? Głównie chodzi o spotkanie z człowiekiem z internetów #tinder #badoo
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Taka elegancja, ale bez przesady :D
Zaakceptował: Asterling