Aktywne Wpisy

Piter1489 +88
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

adam-yxz +35
#izrael #iran
Nie wiem jak bardzo trzeba mieć ograniczone horyzonty żeby popierać zbrodniczy reżim w Iranie. Iran jest bliskim sojusznikiem naszego największego wroga - Rosji. Popieranie Iranu tylko dlatego, że nienawidzą Izraela to po prostu żałosne. Chociaż mam taką teorię że prawakom imponuje ten reżim i może mają jakąś nadzieję, że udaloby się wprowadzić coś podobnego i przez to być może zobaczyliby w końcu żeńskie gonady na własne
Nie wiem jak bardzo trzeba mieć ograniczone horyzonty żeby popierać zbrodniczy reżim w Iranie. Iran jest bliskim sojusznikiem naszego największego wroga - Rosji. Popieranie Iranu tylko dlatego, że nienawidzą Izraela to po prostu żałosne. Chociaż mam taką teorię że prawakom imponuje ten reżim i może mają jakąś nadzieję, że udaloby się wprowadzić coś podobnego i przez to być może zobaczyliby w końcu żeńskie gonady na własne

#angularjs #angular #reactor #js #web #programowanie #technologia
A odpowiedź na postawione pytanie jak zwykle brzmi: to zależy
W przeciwnym razie, jeżeli chcesz po prostu pizgac szybko zajebisty kod, to wybierz reacta.
Debugowanie Reacta z Reduxowym Hot Loaderem to zupełnie nowa jakość w programowaniu. Kod zostaje na stronie podmieniony bez przeładowania witryny, a programista ma możliwość poruszania się po osi czasu. To killer feature niszczący konkurencję.
Anguraj tez ma debagera: https://augury.angular.io