Aktywne Wpisy

vieniasn +161
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Mógłbym mieć w------e bo mój samochód spełnia normy ale dopisałem się właśnie do obwodu w Krakowie aby zagłosować w #referendum #krakow bo nie lubię jak się karze ludzi tylko za to że są biedni #sct

Nie wiem jak bardzo trzeba mieć ograniczone horyzonty żeby popierać zbrodniczy reżim w Iranie. Iran jest bliskim sojusznikiem naszego największego wroga - Rosji. Popieranie Iranu tylko dlatego, że nienawidzą Izraela to po prostu żałosne. Chociaż mam taką teorię że prawakom imponuje ten reżim i może mają jakąś nadzieję, że udaloby się wprowadzić coś podobnego i przez to być może zobaczyliby w końcu żeńskie gonady na własne oczy. Niestety każda normalna kobieta wolałaby zostać powieszona na dźwigu niż popuscic szpary przegrywom ( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez moderatora
https://pl.wikipedia.org/wiki/Hybristofilia
źródło: zxczxczxc
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
to że liczę na kompromitacje pomaranczowego tzfela w iranie nie oznacza, że popieram ayatollahów.
wypraszam sobie.
świat nie jest zero-jedynkowy opie.
To wszystko jest wina reżimu irańskiego, który to został zaatakowany.
Nazywanie ludzi, którzy są generalnie przeciwni bezsensownej jatce, wywołaniu kryzysu na rynku surowcowym i wciąganie połowy świata w konflikt, za którym stoją tylko i
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Tylko cywilów mi szkoda
Tak pytam, bo to co zrobiło USA to nie była próba obalenia reżimu i wprowadzenia demokracji.
To tak jak w Weneueli. Reżim na cele którego stał Maduro wcale nie był zły. Wystarczyło, że nie będzie Maduro i reżim już jest OK.
@kuna999: przecież wojna z Iranem i blokada cieśniny Ormuz pompuje ceny ropy i Putasa,wyczerpuje zapasy i osłabia USA i to powoduje właśnie że wszystkiego będzie mniej lub wcale dla Ukrainy. Pomarańczowy wdepnął