Aktywne Wpisy

Bunch +87
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
stanley___ +3
#pytanie
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
źródło: temp_file1252786484093219342
Pobierz

#webdesign #webdev #grafika
źródło: comment_tCmKlbGpSqmHaOk0xA1mP1wSoA5qjDpM.jpg
PobierzPS: Jednak strona algidy jest w twoim stylu. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1. daj białe tło
2. na tym białym tle szary font
3. więcej powietrza - większe odstępy
4. bądź dokładny - menu nie jest nawet wyśrodkowane w pionie
9. I tak masz 33% szans na hajs ze ten projekt (z tego co zrozumiałem), więc trochę ryzyko...
10. Strona powinna być spójna z identyfikacją wizualną firmy. Zapytaj prezesa tego Januszexu o to. Może coś mają...
Nagłówek black: "Jeśli posiadacie Państwo (...)"
Teskt bold: ...
Czemu
@Kierownikdzialuzycie000: http://www.coldtwister.pl/ to ich stara strona sprzed rebrandingu, koleś dał tylko proste wytyczne i dopisał że ma być lepsza od aktualnej
11. A przede wszystkim do kogo ma być skierowana ta oferta? Do właścicieli lokali, którzy chcą sobie postawić maszynkę do lodów u siebie? Jeśli tak to, jak sądzisz, przekona ich kolorystyka rodem z Legolandu?
Oni raczej liczą na konkretną, czytelną i uporządkowaną
źródło: comment_r7NvPg6loJPThEVTKJokbaaOBBmma7eL.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
A w ogóle to
@SuchyArbuz: sugerowalbym zostawic ten projekt w spokoju innym "firmom" - takie pomysly na wspolprace, to zapowiedz duzych problemow, od specyfikacji, przez zamowienie, wykonanie odbior do samej zaplaty. Zadne pieniadze nie sa warte uzerania sie z
@SuchyArbuz: odnoszę wrażenie, że zupełnie nie masz pojęcia, co robisz. Jako projektant szablonu siłą rzeczy jesteś od tego, by się zastanawiać nad marketingiem. Bo, jak zauważył @Kierownikdzialuzycie000 inaczej ta strona powinna wyglądać, jeśli będzie kierowana bezpośrednio do klientów końcowych, a inaczej, jeśli ma przekonać do współpracy właścicieli lokali.
@SuchyArbuz: jak cos robic, to robic porzadnie od A do Z, albo w ogole. Zrobisz lipnie, to pozniej bedzie wisiec i zle rzutowac na przyszlosc. Jak robisz slabo, bo "slabo placa", to wchodzi to w nawyk i jak zaczna lepiej placic (o ile beda przy takim podejsciu) to tez bedziesz slabo robic.