Aktywne Wpisy

groman43 +1040

AgentGecko +1
Co szanowne grono ekspertów myśli o takim mieszkaniu trzypokojowym 46 m2 dla singla? Jakie plusy, jakie minusy? Ktoś może ma podobne i podzieli się wrażeniami?
Wiem, że małe jak na 3 pokoje, ale czy byłoby dużo lepsze jakby zamiast tego jednego pokoju był większy salon z aneksem?
#mieszkanie #mieszkaniedeweloperskie #nieruchomosci
Wiem, że małe jak na 3 pokoje, ale czy byłoby dużo lepsze jakby zamiast tego jednego pokoju był większy salon z aneksem?
#mieszkanie #mieszkaniedeweloperskie #nieruchomosci

Chciałbym stworzyć sieć w której jeden budynek (1) podłączony jest do światłowodu a następnie rozsyła internet drogą radiową do dwóch kolejnych budynków (2,3). Następnie w każdym budynku znajduje się sieć Wi-Fi.
Dodatkowo później chciałbym zakupić kamery które będą podłączone do sieci, tak by w każdym budynku widzieć co dzieje się w innym. Jestem po techniku informatycznym jednak nie miałem nigdy nic wspólnego z technologią radiową. Jest ktoś w stanie mnie pokierować? Jakiego potrzebuje sprzętu itp. Chętnie za pomoc przeleję na jakieś piwko ;-)
fibera do "1" do routera z routerem wyposażonym w port (np. Mikrotik z modułem SFP), i teraz albo 2 kable bądź 1(wówczas dodatkowy switch na górze) prowadzisz na dach/poddasze i podłączasz anteny kierunkowe przez APeki. Możesz je zasilać poprzez POE bądź.
na "2" i "3" takie same anteny kierunkowe z APekami i z
@JusTQL: Mógłbyś odblokować Pw na wykopie?