Wpis z mikrobloga

@ShowTimeUszatek: Jak grywałem wiele lat temu to hejtowałem tę mapę, bo za często bywała. Ja bym, chciał grać na każdej mapie po trochu, a jak jest jedna ciągle to się wkurzałem - zresztą tak czy siak nie za dobrze mi się na niej grało. Zawsze wolałem klasyczne mapy. Podobnie w csie - ciągle tylko dust2, a jest wiele innych map, wcale nie gorszych.
@N3iK: najlepiej zrobić tak: wprowadzić blokadę w rotacji map na 4-5 wstecz o ile się da. Czyli, jak np. Toujane była poprzednio grana, a teraz jest grana Burgundy, to Toujane nie można grać przez 3-4 mapy jeszcze.

O ile się da.
Problem jest taki, że nie można wprowadzić rotacji map, ponieważ liczba graczy jest nieregularna. Moim zdaniem jest dobrze jak jest (bo jak inaczej to rozwiązać, jeśli nie rotacja).
Sporo osób wchodzi na 1-2 rozgrywki i wolą pyknąć sobie na Toujane lub Burgundy, ponieważ na tych mapach jest szybka i dynamiczna rozgrywka (nie to co Stalingrad czy inny Breacourt).
Jeżeli zbierze się większa liczba graczy, to wybierane są wszystkie inne mapy i tryby..