Aktywne Wpisy

MonazoPL +70
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji, ruszyła R E K O R D O W A promocja! Za założenie darmowego konta Revolut dostaniesz
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji, ruszyła R E K O R D O W A promocja! Za założenie darmowego konta Revolut dostaniesz
źródło: 175 zł Revolut Monazo
Pobierz
sprynek +64
Zarobiłem w miniony rok na hossie dość dużo kasy (trafiłem dołek w Kghm i sprzedałem plus śmieciuchy i AI dla funu) i wiecie co? Chętnie cofnąłbym się do czasu jak nic nie wiedziałem o giełdzie i żyłem sobie beztrosko z kasą na lokatach i EDO bez tego zysku z giełdy.
Inwestowanie ryje psyche - Teraz cały czas rozkminiam analizę wsteczną, że moglem wejść więcej, że czemu nie złoto itd. Dodatkowo wszechobecne FOMO
Inwestowanie ryje psyche - Teraz cały czas rozkminiam analizę wsteczną, że moglem wejść więcej, że czemu nie złoto itd. Dodatkowo wszechobecne FOMO

Nerfyyy! 2 karty
Spirit claws 1 mana -> 2 mana
Mały bukanier 2 hp -> 1 hp
I cos, co mi sie najbardziej podoba!
Once a player hits Rank 15, 10, or 5, they will no longer be able to de-rank past that rank once it is achieved within a season, similar to the existing floors at Rank 20 and Legend.
<3 <3 <3
#hearthstone
@Vasek: O jakie to zajebiste!
Trochę pomoże ale imo nadal będą grane. 2 nerfy XDD, mam nadzieję, że będzie ich więcej w patchu bo na razie to śmiechłem.
@Vasek:
2/10 dla mnie, wolałbym zaczynać w randze powiedzmy 10 po wbiciu rangi 5 niż znowu zaczynać od 17.
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_IzA0iIR7YNETTojdvPtmmNAy7A6o3rQP.gif
Pobierzmoże popatrz na to z perspektywy blizzarda, zamiast płakać jak Ci to źle i tracisz tyle czasu xD
idz do kata poplacz
2/10 dla mnie, wolałbym zaczynać w randze powiedzmy 10 po wbiciu rangi 5 niż znowu zaczynać od 17.
2/10 dla mnie, wolałbym zaczynać w randze powiedzmy 10 po wbiciu rangi 5 niż
Z punktu widzenia blizzarda masz spędzić jak najwięcej czasu przy grze, żebys kupił jak najwięcej paczek. Więc co miesiąc będą zmuszać Cię, do długiego grindowania bo część graczy się wkutwi i kupi paczki za kasę, bo się wkutwi że nie potrafi awansować na rank wyżej.
Super, a teraz ten twój pomysł uargumentuj czymś innym niż 'autistic screeching' xD
bo płaczesz że znów musisz rangę grindowac =/= bo to idiotyczny pomysłTak na przyszłość.
I czy to nie pozwala zmienić odrobinę systemu i
a propozycje to zgłaszaj blizzarda a nie tu
@Nort: Tak jak wspomniałem, szkoda na ciebie strzępić ryja.
elo