Wpis z mikrobloga

https://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/5u1ues/upcoming_balance_and_ranked_play_changes/
Nerfyyy! 2 karty
Spirit claws 1 mana -> 2 mana
Mały bukanier 2 hp -> 1 hp

I cos, co mi sie najbardziej podoba!

Once a player hits Rank 15, 10, or 5, they will no longer be able to de-rank past that rank once it is achieved within a season, similar to the existing floors at Rank 20 and Legend.

<3 <3 <3
#hearthstone
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Spirit claws 1 mana -> 2 mana

Mały bukanier 2 hp -> 1 hp

Trochę pomoże ale imo nadal będą grane. 2 nerfy XDD, mam nadzieję, że będzie ich więcej w patchu bo na razie to śmiechłem.

@Vasek:
  • Odpowiedz
Once a player hits Rank 15, 10, or 5, they will no longer be able to de-rank past that rank once it is achieved within a season, similar to the existing floors at Rank 20 and Legend.

2/10 dla mnie, wolałbym zaczynać w randze powiedzmy 10 po wbiciu rangi 5 niż znowu zaczynać od 17.
  • Odpowiedz
@Nort: Co nie działa? Wbijam w danym sezonie rank 5, i potem mogę przegrać 1000 gier a i tak będę miał rank 5. W nowym sezonie zaczynam od 17.
  • Odpowiedz
  • 0
@xGreatx no tak, proponuję w ogóle brak spadku rangi i żeby wszyscy w legendzie zaczynali - wtedy nikt nie będzie tracił czasu
  • Odpowiedz
@Vasek: bardzo dobre zmiany moim zdaniem, nerf buccaneera jest niesamowicie ważny, teraz pingowe AoE będą działać dużo lepiej na aggro decki, przynajmniej do wypuszczenia kolejnych #!$%@? kart.
  • Odpowiedz
  • 1
@xGreatx bo płaczesz że znów musisz rangę grindowac
może popatrz na to z perspektywy blizzarda, zamiast płakać jak Ci to źle i tracisz tyle czasu xD
idz do kata poplacz
  • Odpowiedz
bo płaczesz że znów musisz rangę grindowac

2/10 dla mnie, wolałbym zaczynać w randze powiedzmy 10 po wbiciu rangi 5 niż znowu zaczynać od 17.

• Odpowiedz
  • 0
@xGreatx bo to idiotyczny pomysł
Z punktu widzenia blizzarda masz spędzić jak najwięcej czasu przy grze, żebys kupił jak najwięcej paczek. Więc co miesiąc będą zmuszać Cię, do długiego grindowania bo część graczy się wkutwi i kupi paczki za kasę, bo się wkutwi że nie potrafi awansować na rank wyżej.
Super, a teraz ten twój pomysł uargumentuj czymś innym niż 'autistic screeching' xD
  • Odpowiedz
@Nort: bo płaczesz że znów musisz rangę grindowac =/= bo to idiotyczny pomysł
Tak na przyszłość.

Z punktu widzenia blizzarda masz spędzić jak najwięcej czasu przy grze, żebys kupił jak najwięcej paczek. Więc co miesiąc będą zmuszać Cię, do długiego grindowania bo część graczy się wkutwi i kupi paczki za kasę, bo się wkutwi że nie potrafi awansować na rank wyżej.

I czy to nie pozwala zmienić odrobinę systemu i
  • Odpowiedz
@Vasek: pomysł z rangą mi nie zrobi chyba prawie żadnej różnicy bo moze jedynie z 5 rangi czasami zdarzy sie spaść na 6. Spadek z legendy na 17 nadal jest słaby, mogli zwiekszyć ilość bonusu do rangi tak zeby z legendy spadać np do 8-10
  • Odpowiedz