Aktywne Wpisy

plyty_chodnikowe +134
Przyznaj się, bez wstydu o-------ś takiego polskiego burgera a'la budka fast food na dworcu w Kielcach czy innych Gliwicach, co? Miękka bułka z sezamem, przypieczony kotlet z psa, prażona cebulka, musztarda sarepska, kwaśne plastry ogórka, okazyjna sałata, keczupu tortex n------e tyle że wycieka wszystko bokiem...
#jedzzwykopem #gotujzwykopem #lata90
#jedzzwykopem #gotujzwykopem #lata90
źródło: IMG_0726-825x465@2x
Pobierz
cytmirka +27
Cóż mogę rzec, to chyba dobry moment na reklamę #kartkicytmirki na moim ulubionym tagu #wykopaka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli chcecie Waszej parze sprawić piękna kartkę świąteczną (polecam personalizowaną), to serdecznie zapraszam!
W zeszłym roku kilku z Was otrzymało moją kartkę w prezencie. Proszę pamiętać jednak, że taka kartka raczej w wartość prezentu się nie wlicza, przynajmniej nie
Jeśli chcecie Waszej parze sprawić piękna kartkę świąteczną (polecam personalizowaną), to serdecznie zapraszam!
W zeszłym roku kilku z Was otrzymało moją kartkę w prezencie. Proszę pamiętać jednak, że taka kartka raczej w wartość prezentu się nie wlicza, przynajmniej nie
źródło: 4C4D6E58-6808-4EE4-8C20-0D89A7F99CF7
Pobierz

Jechał ktoś z Was trasę Polska>Sycylia autem? Planujemy pojechać busem, najlepiej wzdłuż zachodniego wybrzeża, stąd mam kilka pytań.
1) Gdzie warto pojechać płatną autostradą, a gdzie lepiej zjechać na bok i zwolnić. Sama podróż jest główną częścią wypadu i nam się nie spieszy :)
2) Spać planujemy pod namiotami/w busie/pod gołym niebem. Z moich informacji wynika, że we Włoszech jest z tym problem, ale są pola namiotowe, czy ktoś z Was może wie jak to wygląda w rzeczywistości?
3) Gdzie tankować, robić zapasy?
4) Nieprzewidziane wydatki? Na co się nie naciąć?
5) Linki, porady jak obliczyć koszta, wszystko co możecie doradzić :)))
#podroze #podrozujzwykopem #wlochy #turystyka #wycieczki
1 - jadac bocznym dorgami zejdzie wam ze 3-4x dluzej niz autostrada, jak wam sie nie spieszy, to mozecie gdzies odbic i cos zobaczyc, ale calej trasy to bym chyba nie jechal
2 - z tego co wiem to nie mozna i policja sciga - tylko pola namiotowe
3 - poza autostradami, najtaniej przy marketowych stacjach. Zarcie kupuje roznie - czesto korzystam z lokalnych pierkanii, reszte to wlasciwie w
3. Na pewno nie tankowac na autostradzie, bo jest duzo drozej. Do tego, uwazajcie, bo na wiekszosci stacji benynowych masz stanowiska, ze pan ci nalewa, ale to kostuje 0,2-0,3€ za litr wiecej.
Michelin do planowania trasy
Ceny paliw
A tutaj możesz obczaić sobie wszystkie bramki na autostradach z opłatami
Od siebie polecam szczerze włoskie autostrady, są cudowne (ʘ‿ʘ) (klasy
źródło: comment_VxSFsH3fzBJCK1GAdecZHmv8ag9AH29D.jpg
PobierzDo dziś wspominam ravioli za 2 euro ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Xemm:
@Zuler:
Dzięki!
http://www.kierunekwlochy.pl/camping.pl-strona-do-wyszukiwania-milionow-pol-kempingowych