Aktywne Wpisy
Wygryw_z_wyboru +649
W końcu po 5.5 msc czekania odebrałem swoją m340i. Przez cały ten czas miewałem w nocy koszmary czy oby na pewno wybrałem odpowiedni kolor. Na żywo wygląda obłędnie, jestem zadowolony ( ͡º ͜ʖ͡º)
#bmw #motoryzacja #samochody #chwalesie
#bmw #motoryzacja #samochody #chwalesie
Wodowy11 +21
Typowa polka korzystająca z portali randkowych=borderline (wrzucam jeszcze raz po #!$%@?łem cenzurę, reszta w komentarzach)
#p0lka #przeprzegryw #incel #przegrywpo30tce #anastazjazgrecji #nicolazgrecji #logikarozowychpaskow #bekazrozowychpaskow #blackpill #dickpill #natura #tinder #tinderowki #badoo
#p0lka #przeprzegryw #incel #przegrywpo30tce #anastazjazgrecji #nicolazgrecji #logikarozowychpaskow #bekazrozowychpaskow #blackpill #dickpill #natura #tinder #tinderowki #badoo
Głupi ja, podczas jednej z rozmów o dziewczynach (technikum, męska klasa, także w większości #stulejacontent ( ͡º ͜ʖ͡º) ) powiedziałem koledze-śmieszkowi, że gdzieś w nowym roczniku jest taka jedna fajna, ale co sobie będę głowę zawracał, bo jak tu zagadać i w ogóle. I ten któregoś razu chciał mi "pomóc", zaczepił ją na przerwie i prosto z mostu, że się spodobała jego koledze, dokładnie mnie opisał i w ogóle. Zamiar miał taki, by mnie spalić już na starcie, ona będzie wiedziała o kogo chodzi, a ja jedyne co zrobię, to zacznę jej unikać, czyli zwykłe #heheszki z jego strony. Ale pomyślałem wtedy "#!$%@?ć to!", zagadałem do jednej z jej koleżanek, poprosiłem o numer telefonu, potem omal się o ten przekazany numer nie pozabijały (✌ ゚ ∀ ゚)☞ Z numerem w ręku i faktem bycia ośmieszonym przez kolegę stwierdziłem, że i tak nie mam nic do stracenia i napisałem. To było 8 lat temu.
@Wykop to wasza wina, wy mnie popchnęliście do publikacji tego #lovestory ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#zakochanywykop
@kostniczka ja z jednej strony cieszę się z obecności kobiet na tym portalu (choć nie jest was zbyt wiele), ale z drugiej strony podziwiam was za tę cierpliwość :)
@wyjde_z_przegrywu: no i dlatego nadal chodzisz na dziwki i nadal masz nick "wyjde", a nie "wyszedlem z przegrywu" :P
@Majku_: no i fajnie i pozytywnie :) Jak najwiecej szczesliwych lat Wam razem :)
@kostniczka: Dziewcze, nie produkuj sie, niektorych nie da sie przekonac.
@kostniczka: dobrze wiesz, że chodziło mi o podejście w celach matrymonialnych, a nie dlatego, że " coś wypadło".
Nawet w zeszłym tygodniu zagadałam do ładnego pana, który naprawiał mi rower w serwisie ogólnie o rowerach, potem przeszło na nasze okolice (okazało się, że mieszka jakieś 10 km ode mnie) i na komputery (porównałam jego przejmowanie się każdą nieoczekiwaną
@kostniczka: no niewiem, przecież nie ma żadnej różnicy w zagadywaniu w celu poznania jakiejś osoby, bo się nam podoba, od zapytania się o godzinę, czy o autobus XD
Kto tak traktuje?
Ja po prostu widzę twoją hipokryzję, bo namawiasz mężczyzn do zagadywania w celu bezpośredniego poznania podobającej się kobiety, a sama chcesz się
To jest tak głupie, że nawet nie wiem, jak to skomentować. xD Poza tym jak trafisz na fajną osobę, to temat "sam się ciągnie" z OBU STRON. Tak, ludzie normalnie ze sobą rozmawiają ;)
http://www.wykop.pl/wpis/22266819/#comment-80224697
@wyjde_z_przegrywu: skad wiesz, ze tego nie robie?
zdarzalo mi sie z obcymi ludzmi rozmawiac, wiec sorry, ale pudlo.
@wyjde_z_przegrywu: tylko placi prostytutce. No super zdobywca...
Swoją drogą, ciekawe masz pojecie godnosci i honorowego podrywu... Na dziwki bez problemu, ale zaczepic do luznej rozmowy - to juz wstyd.
Bo normalna rozmowa z obca osoba, na koniec ktorej mozna zaproponowac kontynuacje znajomosci to nie jest skamlenie o numer.
Ale to juz Twoja decyzja, jak widac bycie w tym mitycznym "przegrywie"