Aktywne Wpisy
oydamoydam +191
JulianGangol +184
Czarzasty to stary lewak ale jest jedna z najbardziej rozpoznawalnych twarzy Lewicy. Dodatkowo gosc chodzi po wszystkich mediach, udziela licznych wywiadow i w glownej mierze to on stal za cala kampania wyborcza, ktora trwala od ponad pol roku. Od wielu, wielu lat jedna z najwazniejszych postaci na lewej stronie. Od 2016 roku przewodniczacy SLD a teraz Nowej Lewicy. I co sie wydarzylo? Lokalny chad z ostatniego miejsca na liscie o maly wlos
Głupi ja, podczas jednej z rozmów o dziewczynach (technikum, męska klasa, także w większości #stulejacontent ( ͡º ͜ʖ͡º) ) powiedziałem koledze-śmieszkowi, że gdzieś w nowym roczniku jest taka jedna fajna, ale co sobie będę głowę zawracał, bo jak tu zagadać i w ogóle. I ten któregoś razu chciał mi "pomóc", zaczepił ją na przerwie i prosto z mostu, że się spodobała jego koledze, dokładnie mnie opisał i w ogóle. Zamiar miał taki, by mnie spalić już na starcie, ona będzie wiedziała o kogo chodzi, a ja jedyne co zrobię, to zacznę jej unikać, czyli zwykłe #heheszki z jego strony. Ale pomyślałem wtedy "#!$%@?ć to!", zagadałem do jednej z jej koleżanek, poprosiłem o numer telefonu, potem omal się o ten przekazany numer nie pozabijały (✌ ゚ ∀ ゚)☞ Z numerem w ręku i faktem bycia ośmieszonym przez kolegę stwierdziłem, że i tak nie mam nic do stracenia i napisałem. To było 8 lat temu.
@Wykop to wasza wina, wy mnie popchnęliście do publikacji tego #lovestory ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#zakochanywykop
Komentarz usunięty przez moderatora
- co ludzie powiedzą
- co ludzie pomyślą
- o matko ludzie patrzą
- ale ja przecież jestem przegrywem
- nic mnie w życiu nie czeka
tak, jak to się robi na Wykopie (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@kostniczka: jak jestes taka madra to idz sama zaczepiac nieznajomych ludzi, a jak nie jestes to zamilcz
@kostniczka: Przyznaj zatem do ilu facetów ty podeszłaś? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@altive00: miejsca do poznawania ludzi to licbaza, studbaza, pracbaza, jakis kurs etc. Przez studbaze czy licbaze mam na mysli klase/grupe, a nie np. studentke z innego wydzialu spotkana po schodach.
ja bym to #!$%@?ł
@Majku_ nie