Aktywne Wpisy
Minieri 0
Dobra bo nie da mi to spokoju - czy według was serio są nawet tutaj opłacane onuce? Bo widziałem że ten gość z Cooperem w avatarze spamuje, są jacyś inni? I jakby można to przykłady bzdur które piszą poproszę o pomocy Polski dla Ukrainy itp.
Sry, ale nie śledzę za bardzo a mnie to zaciekawiło.
#ukraina #wojna
Sry, ale nie śledzę za bardzo a mnie to zaciekawiło.
#ukraina #wojna
Dziś mignęła mi gdzieś informacja że rosjanie stawiają w gotowości strategiczne wojska rakietowe = grożą atakiem nuklearnym i mają 1500 głowic.
Może ta cyfra robi jakieś wrażenie ale przesiejmy sobie troszkę dużą cyfrę przez sito rzeczywistości.
Rosja mówi że ma 1.500 głowic.
- Twierdziła też że ma 12.500 czołgów, ale wiemy jak działają gtakie ównokraje więc na papierze cyfra się zgadzała ale okazało się że na te cyfre składały się nawet t-34
Może ta cyfra robi jakieś wrażenie ale przesiejmy sobie troszkę dużą cyfrę przez sito rzeczywistości.
Rosja mówi że ma 1.500 głowic.
- Twierdziła też że ma 12.500 czołgów, ale wiemy jak działają gtakie ównokraje więc na papierze cyfra się zgadzała ale okazało się że na te cyfre składały się nawet t-34
#historiajednejfotografii #cytatywielkichludzi #pilkanozna #legia #lechpoznan
Jeżeli nie masz farta zaczynać w szkółce czołowego zachodniego klubu to niestety ciężko jest szybciej przebić się z drugiej ligi polskiej do światowej czołówki.
Lewy jak widać miał karierę mocno pod górkę, ale to chyba tylko go wzmocniło. Jest tytanem pracy i jak widać przynosi to efekty. Tak samo jak Glik. Niech w końcu wygra LM, bo mu
Aczkolwiek to też pokazuje, że nie przyszła do niego, jak hajsem zaczął srać, a była już z nim jak zarabiał tyle że obecnie na śniadania by jej nie starczyło.
Rashford w Manchesterze w tamtym sezonie (a w zasadzie w połowie bo debiut mial w lutym) strzelił 8 bramek jest uważany za fenomen i mega talent. A Ty mowisz ze 19-20 latkowie mają takie osiągnięcia i sukcesy jak Lewy w BVB..
Właśnie taki typ zawodnika. Nawet jak nie ma do czegoś naturalnego talentu, to #!$%@? nad tym by się nauczyć. Nawet teraz, jak już trochę lat ma, to potrafi się nauczyć nowego elementu - jak na przykład rzutów wolnych.
Komentarz usunięty przez autora
Jeżeli chodzi o Smude i opisywane często powatpiewanie w umiejetnosci Lewandowskiego to niedawno któryś z dziennikarzy zajmujacych sie piłką opisał to niedawno inaczej. Według niego Smuda w rzeczywistości doceniał Lewandowskiego, ale zapytany o niego przez dziennikarzy źle sie o nim wyraził ze wzgledu na toczace sie jeszcze negocjacje i fakt, że o Lewego rywalizowało kilka klubów. Nie chciał podbijać ceny.
Komentarz usunięty przez autora
http://m.sport.pl/pilka/1,117865,6698203,Smuda_wolal_Frankowskiego_od_Lewandowskiego.html
@DiegoCosta:
Sorry, ale Lewandowski w Borussii zaczął grać regularnie w wieku 22 lat, gdzie w pierwszym sezonie strzelił 9 bramek w lidze. Nie w wieku 19-20.
Ale skoro pytasz - Andre Silva, Timo Werner, Kylian Mbappe. Przy czym ten ostatni to nie jest typowy napastnik.