Aktywne Wpisy

Salomonthekrol +1703
źródło: 1000003957
Pobierz
Roszp +141
Wysyłaliście mi temat z grupy dla elektryków o audiofilskiej różnicówce za – w zależności od wersji, 4 do 8 tysięcy zł. Kiedyś już o niej pisałem, nie było wtedy jednak recenzji na stronie dystrybutora. A ta jest przepiękna.
Recenzenci stwierdzają bowiem, że każdy dodatek do systemu stanowi jego regres brzmieniowy, i na tym się skupiają. Najpierw konstruują kabel zasilający z wpiętą różnicówką i próbują więc określić skalę tego regresu. Stanowczo stwierdzają, że:
Recenzenci stwierdzają bowiem, że każdy dodatek do systemu stanowi jego regres brzmieniowy, i na tym się skupiają. Najpierw konstruują kabel zasilający z wpiętą różnicówką i próbują więc określić skalę tego regresu. Stanowczo stwierdzają, że:
Wpięcie
źródło: Zrzut ekranu 2025-09-2 o 07.07.12
Pobierz

#php #naukaprogramowania
#java
... tak więc pomogłem mocno widzę ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@zolwixx: nie no takie, podstawy jak klasy czy ify to w C w miarę ogarniam xD
z PHP nie wiem, zainstaluj sobie XAMPPa, popisz kilka testowych rzeczy, próbuj skorzystać z sesji, przesyłać formularz, a jak to wszystko zabangla to weź np. Code Ignitera czy od razu Symfony 2 (3) i czytaj dokumentacje. Dokumentacja Twoim przyjacielem!
Komentarz usunięty przez autora
@yahoomlody: to jest c++ a nie c
Wiesz dlaczego brakuje rąk do pracy w tej branzy? Bo nie kazdy moze byc programistą!!!
@hoRacy: jaki laragon, vagrant/docker i tyle @yahoomlody: @zolwixx:
@hoRacy: o czym mówisz? w nfs nie mam żadnych problemów z wydajnością, w dodatku jest coś takiego jak opcache, przecież właśnie na vagrancie/dockerze nic nie konfigurujesz, wpisujesz jedną komendę i masz postawioną całą maszynę z wszystkimi rzeczami zainstalowanymi ziomuś gotową do pracy :D
@Jurigag: Ziomuś, jestem lamerem z windowsem. I niestety w praktyce nie jest już tak różowo z vagrancikiem. Empirią poświadczone. Każdy używa tego, co jest najszybsze i najwygodniejsze dlań. Ja sprawdziłem.