Aktywne Wpisy

Megasuper +444
Ci rolnicy to wstydu nie mają. Proszą o pomoc bo zbiory duże xD
źródło: temp_file1332029635011204532
Pobierz
Lowca90 +279
Drewno a zwłaszcza dębina jest niezwykle wdzięcznym materiałem w obróbce i pięknie wygląda w wielu kolorach. Inwestorzy chcieli unowocześnić i rozjaśnić klatkę schodową w swoim domu. Jako, ze schody byĺy poprawnie zamontowane i oprócz sĺabego wyglądu brazowej lakierobejcy nic im nie było, uznałem że nie ma sensu kłaść nowych a istniejące wystarczy odnowić. Za różnice w cenie lepiej jechać na dobre wakacje.
Po rozmowach zaproponowałem przemalowanie słupków, tralek i podstopni na biało
Po rozmowach zaproponowałem przemalowanie słupków, tralek i podstopni na biało
źródło: temp_file6995216154987791269
Pobierz

Czy za pomocą VIDA 2014D (z dice) będę mógł skasować błąd czujnika ciśnienia spalin (dpf) oczywiście po wymianie na nowy?
Wymieniłem dpf, dolałem litr płynu, wszystko w kompie zrobione ale znowu jest błąd czujnika a tutaj gdzie jestem volvo to auto z kosmosu i nikt tego nie robi..
#mechanikasamochodowa #volvo v50 2.0d 2006
W zasadzie zapamiętane błędy można kasować jakimkolwiek mądrzejszym niededykowanym sprzętem (np. diagunem).
Czy wiesz jaki konkretnie błąd się pojawiał? Powinien mieć numer np. ADM-xxxx
@mattcabb: Nie mam kodu, każdy kto podpinał (w pl) czytał opis a ja nie dociekałem. Na stówę chodzi o czujnik różnicy ciśnienia w dpf..
Przypuszczam, że facet spokojnie dałby radę to zrobić ale skoro stwierdził, że to trudna sprawa bo oni tylko