Aktywne Wpisy
Czy kontynuowali byście Wasz związek jeśli wasza partnerka by was uderzyła z otwartej dłoni podczas kłótni? Moja partnerka mnie uderzyła dziś pierwszy raz, jesteśmy razem już prawie 2 lata i nie wiem co o tym myśleć #zwiazki #niebieskiepaski
Lujdziarski +362
Na początku lat 80, urodziła się moja siostra, jako wcześniak. Zmarła po 3 dniach. Dzisiaj, albo nawet te 10 lat później by ją odratowali.
Jak byłem dzieckiem, to wiedziałem że miałbym siostre, ale moja mama nigdy za specjalnie o tym nie lubiła mówić. Do dzisiaj widzę, że sprawia jej to ból jak czasami rozmawiamy o Marcie. Dzisiaj miałaby te 40 lat, pewnie dzieci a kurde nie miała na życie nawet szansy.
Zawsze
Jak byłem dzieckiem, to wiedziałem że miałbym siostre, ale moja mama nigdy za specjalnie o tym nie lubiła mówić. Do dzisiaj widzę, że sprawia jej to ból jak czasami rozmawiamy o Marcie. Dzisiaj miałaby te 40 lat, pewnie dzieci a kurde nie miała na życie nawet szansy.
Zawsze
Wchodzę do mieszkania po 4-osobowej rodzince z Polski, ale przerobionej na Norwegów. Zaduch w mieszkaniu, dobrze że ambipur włączyłem do gniazdka przed ich przyjazdem, dzięki czemu dało się wejść, po otwarciu okna zaduch ustaje. Skąd źródło? A no wchodzę do kuchni, na blacie rozpierd.... butelki po napojach energetycznych, gazowanych typu 3 cytryny i etc. Dobra zdarza się, patrze pod blat trzy wory śmieci, gromadzili je przez 4 dni, a w nich produkty szybko rozkładające - odpady kurczaka i etc.(╯︵╰,)
Ewidentnie rodzina ma problemy alkoholowe, bo liczba browarów wypitych to 20 do tego 0,7 l żubrówki i jakieś drinki z butelki.
Ja się pytam? Co z tymi ludźmi się dzieje tam na zachodzie, ze chomikują tony śmieci w mieszkaniu i zapachy im nie przeszkadzają? Dałem im klucze do śmietnika, który jest przed klatką.
A tak apropo kluczy do mieszkania. Najlepsze. Chwilę po tym jak opuścili mieszkanie polscy Norwegowie wysłali mi SMS o treści: "klucze leżą na lodówce". Co oznaczało, że mieszkanie zostawili otwarte na kilka godzin. Mogli wrzucić do skrzynki, czy jak albo dopytać co z tym zrobić ;)
Nie mam żalu do nich za porozwalane bety w łóżkach (bo wyjeżdżali z rana), czy ręczniki, przywykłem do tego. Ale jak można żyć w takim bałagnie?
J----y zarobas dostal kawalerke po babci i wydaje mu sie ze to Hilton czy inny Radisson.
Trzy wory smieci o niech mnie c--j strzeli jacy syfiarze patologiczni i do tego alkoholicy bo przez 4 dni wakacji w------i 20 piwek i 0,7. No i zlodzieje bo przeciez kogo stac na wynajmowanie mieszkan zamiast w hostelach sie gniesc...
ale kawke to przytulisz z januszowym usmiechem na cebulowej mordce
"Przerobieni na Norwegow"
"Ewidentne problemy alkoholowe"
Az taki bol dupska ze musisz obrazac ludzi ktorzy daja ci na chleb? Ile czasu zajelo wyniesienie smieci? Na 2 razy szedles? Tragedia...
Jesli masz takie podejscie to nie wynajmuj.
@pojke2:
Polecam dopisac do ogloszenia ze wymagasz regularnego wynoszenia smieci.
Napisz tez ze w weekendy nalezy umyc okna i wyprac firany. Podczas najmu dluzszego niz 6 dni nalezy zrobic generalny remont z malowaniem i zmiana parkietu wlacznie.