Aktywne Wpisy
Lekarz_7k +91
Lekarz internista nie jest do niczego potrzebny w dzisiejszych czasach. Czuje się jak kompletny idiota gdy mówie pacjentowi to co on może wygooglowac w 10 sekund i wiem, że to wygooglował. Jeszcze gorzej się czuje, gdy musze mu wypisać recepte na lek, który on sam wie że musi brać bo również wyczytał to w googlu i bardzo często poprawnie wytypował dla siebie lek. Wszystko jest w internecie. Pacjenci mnie nie szanują, i
#programista15k #programista25k #pracait #zarobki #it
Panowie programiści, nie jestem z branży, ale jest mi ktoś w stanie wytłumaczyć dlaczego na wykopie każdy jest programista 25k na fakturze, a raport z wynagodzenia.pl pokazuje to
https://wynagrodzenia.pl/artykul/podsumowanie-ogolnopolskiego-badania-wynagrodzen-obw-w-2023-roku
Panowie programiści, nie jestem z branży, ale jest mi ktoś w stanie wytłumaczyć dlaczego na wykopie każdy jest programista 25k na fakturze, a raport z wynagodzenia.pl pokazuje to
https://wynagrodzenia.pl/artykul/podsumowanie-ogolnopolskiego-badania-wynagrodzen-obw-w-2023-roku
Niedługo lewactwo zacznie płakać, że PiS nie pomaga pracującym "bezrobotnym" i "bezdomnym", mieszkającym we własnych domach XDD
#bekazlewactwa #rakcontent #heheszki #4konserwy #lewackalogika #bekazpodludzi #polityka
@Duze_piwo: Ciebie też nudzi lewicowa głupota? Mnie znudziła już dawno, ale ich upór w dążeniu do poszerzania tego, co uważamy za granicę głupoty jest dla mnie fascynujący.
Komentarz usunięty przez moderatora
@AliShaheedMuhammad: masz rację, to jakiś absurd, żeby rząd zabraniał pojedyńczym miastom prowadzenia polityki niezależnej od Polski XDDDD
@bombastick: no a o czym ten ostatni fragment mówi, inteligencie? Bałeś się, że jak mnie zawołasz to zgaszę cię jak peta w kiblu, bo piszesz głupoty?
Przecież cały list jest o tym samym i nie ma tam żadnych dziesięciu sierot, tylko jakaś blizej nieokreślona liczba sierot i rodzin.
@bombastick: przeczytałem a ty robisz z siebie idiotę, bo pokazujesz, że nie umiesz czytać ze zrozumieniem.
Podaj konkretny fragment mówiący, że jest inaczej niż to opisałem.
@bombastick: przecież cały list jest o tym samym, a rada podjęła uchwałę o prośbę, jaką wystosowano do premier.
To