Aktywne Wpisy
PrawaRenka +345
#usa
Demontaż NATO i oddanie Polski pod wpływy rosyjskie to uczciwa cena za ból d--y lewactwa ehhh
Demontaż NATO i oddanie Polski pod wpływy rosyjskie to uczciwa cena za ból d--y lewactwa ehhh
WielkiNos +75
Beka z frajerów, którzy myślą, że wynik wyborów w Stanach wpłynie na ich życie. /s
#usa #bekaztwitterowychjulek #takasytuacja
#usa #bekaztwitterowychjulek #takasytuacja
#mikrokoksy #silownia
Jak byście zareagowali widząc nastoletnią i nieśmiałą dziewczynę na siłowni robiącą jakieś ćwiczenia siłowe? Macie to w dupie czy by zwróciła waszą uwagę? Ja jestem dziewczyną 16 lvl, chcę zacząć chodzić na siłownię, ale bardzo się boję jakiś koksów. ;_; Jestem nieśmiała i widać to po mnie, że jestem taką nieporadną dziewczynką. Jak myślę, że miałabym się pytać jakiś facetów o pomoc w założeniu ciężaru czy coś... Paraliżuje mnie sama myśl o tym. Jak mam przełamać ten strach?
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi, zastanowię się nad trenerem personalnym na parę pierwszych razy. No niestety tak
Komentarz usunięty przez autora
Naprawdę, nie ma co się bać ;)
Jeśli możesz sobie pozwolić na trenera personalnego - śmiało ;) Ja zaczynałem bez - po prostu przyszedłem na siłkę, powiedziałem że jestem pierwszy raz i nigdy nigdzie nie ćwiczyłem, przebrałem się w strój i trener który na siłce siedzi pokazał mi co i jak.
Uwierz, wszyscy są tam w jednym celu (poza hipsterami, oni tylko walą selfiaki). Tym bardziej że gdy już zaczniesz
Na niektórych siłkach są strefy kobiet, tam faceci nie mają wstępu. Do
Zapisuje się i się nie martw. Nikt na Ciebie nie będzie dziwnie patrzył.