Aktywne Wpisy

mirko_anonim +108
✨️ Życie po studiach na politechnice - ciężka prawda Ⓘ
5 lat totalnie ciężkich studiów na politechnice, nieprzespane noce (do dzisiaj mam koszmary z niektórych egzaminów). Po tym wszystkim orientujesz sie, że rynek pracy w dziedzinie budowy maszyn praktycznie nie istnieje z ciebie max co może zostać - jeśli nie jesteś wybitnym - to klepacz projektów jakichś wózków magazynowych za 6k/msc. Zaciskasz zęby, wykopki miały racje, robisz kursy IT, dostajesz w końcu pierwsze
5 lat totalnie ciężkich studiów na politechnice, nieprzespane noce (do dzisiaj mam koszmary z niektórych egzaminów). Po tym wszystkim orientujesz sie, że rynek pracy w dziedzinie budowy maszyn praktycznie nie istnieje z ciebie max co może zostać - jeśli nie jesteś wybitnym - to klepacz projektów jakichś wózków magazynowych za 6k/msc. Zaciskasz zęby, wykopki miały racje, robisz kursy IT, dostajesz w końcu pierwsze
źródło: gf-Be7d-pJjx-Kmgw_ksiazulo-994x828
Pobierz
Wyjaśni mi ktoś jak nieogarowi.
1.
Ludzie biorą jakieś nowe gls w leasing, a potem na grupach na fb próbują to opchnąć z odstępnym prawie równowartości auta nowego.
2. Ktoś napisał komentarz że to się robi w celu
1.
Ludzie biorą jakieś nowe gls w leasing, a potem na grupach na fb próbują to opchnąć z odstępnym prawie równowartości auta nowego.
2. Ktoś napisał komentarz że to się robi w celu

dlaczego tak mało osób obserwuje #locus lub #oruxmaps?( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czy ktoś z was używa ww. aplikacji razem z #brouter?
https://play.google.com/store/apps/details?id=btools.routingapp&hl=pl
W skrócie chodzi o nawigację w trybie offline z komendami głosowymi.
Teraz testuję locusa i tam chyba jest to możliwe (w orux jest to niestety niezbyt rozbudowane). Do tej pory nie udało mi się uzyskać tych komend - jest tylko pikanie przed manewrem, pomimo tego, że w punktach chyba jest zawarta informacja o kierunku.
Z tym, że ja nie wyznaczałem tras jak na tym filmiku, ale po prostu w ustawieniach wybrałem brouter i późnej z mapy wybierałem punkt do którego ma nawigować. Korzystam na razie z locus free, więc tylko jeden punkt mogę wybrać i są inne ograniczenia, ale pomimo tego i tak powinno działać?
Może ktoś z Was to lepiej ogarnia?
Kiedyś włączyłem nawigację po uprzednio przejechanej trasie i komendy były.
#problemkomiwojazera ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@brachistochrona: już jedna więcej :)
edycja, chyba jeszcze OSMand współpracuje z brouter
@brachistochrona: bo ma sporo zalet, ale za dużo z nim roboty, więc mało kto używa poza kilkoma świrami.
Brak wersji na iOS też nie pomaga w zdobywaniu popularności.
@TwigTechnology: przecież da się( ͡° ͜ʖ
@geuze: przede wszystkim trzeba mieć zainstalowane dane TTS (mogą być standardowe googlowskie, albo ivona). Tak jak wspomniałem, działało to podczas nawigacji po przejechanej trasie. Pewnie zadziała także na przygotowanej choćby na gpsies, albo brouter web - jeszcze do sprawdzenia. Na gpsies ponadto można dołączyć do trasy wskazówki głosowe, więc ściągnę 2 warianty takiej trasy i sprawdzę kiedyś.
Douga sprawa to należy
@brachistochrona: bo nie mają iOS ;(
@brachistochrona: dzięki. Etui mi się tak średnio sprawdza. Ale się jeszcze porozglądam raczej za czymś mniejszym rozmiarowo.
Zakup Locus Pro w moim przypadku to były najlepiej wydane ~20zł na androidową apkę(jakby się tak zastanowić i przeliczyć na godziny spędzone w aplikacji, to pewnie też bije wszystko inne),
apeluję: ludzie korzystający z #locus kupujcie licencje PRO choćby tylko po to by zasygnalizować dev że warto go rozwijać i utrzymywać wsparcie(ja z tego powodu nie oszczędzam locoinsow na