Aktywne Wpisy

MG78 +748
Co ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
źródło: 62425233-E3C0-4524-8845-D7495FA593CF
Pobierz
mirko_anonim +9
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Związali byście się z dziewczyną bez studiów? W tym roku piszę inżynierkę. X poznałem jakiś czas temu. Obecnie pracuje na produkcji i chodzi zaocznie do szkoły dla dorosłych. W planach studia związane z kosmetologią czy coś w tym stylu. Nie wiem szczerze czy to ambitny kierunek, ale nie o to tu chodzi. Zawsze w kobietach zwracałem uwagę na inteligencję. Moja była studiowała medycynę. Bardzo mi to imponowało, ale
Związali byście się z dziewczyną bez studiów? W tym roku piszę inżynierkę. X poznałem jakiś czas temu. Obecnie pracuje na produkcji i chodzi zaocznie do szkoły dla dorosłych. W planach studia związane z kosmetologią czy coś w tym stylu. Nie wiem szczerze czy to ambitny kierunek, ale nie o to tu chodzi. Zawsze w kobietach zwracałem uwagę na inteligencję. Moja była studiowała medycynę. Bardzo mi to imponowało, ale

Mirki jak usunąć/pominąć rozmagnesowane sektory/bad sektory. Jakim programem najlepiej? Nie mam tam żadnych danych. Nie chcę naprawiać (robić alokacji). Reszta zdjęć w komentarzu...
Laptok do przelewów i filmów
źródło: comment_itfTgt0rPHp9MFtC3pNpzfYw31Mmwkcf.jpg
Pobierzźródło: comment_0qIduzlnTeHLEG04AA4G2LtUK49HKLIl.jpg
Pobierzźródło: comment_00Iqibf42WzVTw9XEeMDzjJjTPCJlTPl.jpg
Pobierz@tarzan_szczepan: pokaz jeszcze zakladke health
nie rób tego
źródło: comment_0y31HNx0lCrYIbJPGvtuFf9j1RVjyO6y.jpg
PobierzInnymi słowy: zorganizuj sobie na dzień-dwa drugi komputer (najlepiej desktop, co by dwa dyski podłączyć na raz, ale od biedy może być i dysk na usb), pobierz i wypal knoppixa, uruchom komputer z płyty, uruchom konsolę, użyj ddrescue (nie mylić z ddrescue) do wykonania kopii dysku.
Ten program (ddrescue) jest o tyle super, że próbuje zrobić szybką kopię
@tarzan_szczepan: Dowolnym programem pozwalającym na nadpisanie całego dysku (np. zerami) - to nie to samo co formatowanie. Firmware dyskowy próbujący zapisać dane w sektorze, który jest uszkodzony doda go do listy tych, które należy pomijać.
edit: mhdd bodajże taką funkcjonalność posiada, ja mam dyski WD i korzystam z https://support.wdc.com/knowledgebase/answer.aspx?ID=1211